saldemir Kızlar merhaba 🥰 bugün doktora gittik 11+1deyiz doktor erkeğe benziyor dedi ama yanılabilirim asıl 16. Haftada kesinleşir dedi doktor da bayağı uzman profesör hatta. Şimdi ben erkeği kabullenmeli miyim acaba böyle söylenip de tersi çıkan oldu mu 🤔
ilknuribrahimbelis saldemir Arkadaşıma erkek dendi 17.haftada kız çıktı ve net bişey dememiş zaten doktor bence emin olma yine de bekle derim☺️ Sağlıklı olsunda🙏🏻
xy- saldemir rütbesine aldanma. 3 bucuk ayda ozel doktoru %65 kiz dedi 4. Ayda arastirma hastanesi docenti net bir sekilde erkek dedi sonuç kız :)
nazli_ozcan09 saldemir bana da kız demişti 12. Hafta da hatta sakın elbise alma sadece tahmin dedi dün gittik 17+3 den bebeğimiz kız değişmedi 🙃
BBuseY Bana 12 ve 13 haftalarda farklı doktorlar erkek dedi. 18 hafta olduk bakalım pazartesi müsait olursak gidip görcez 🤗
Kelebe05 Ask_beybi1 yaa nasıl pipi görmediniz mi 😁🤭 o zamana kadar benim kızımda baya bariz boştu sağlıkla gelsin
Ask_beybi1 BBuseY 😂😂😂 yapacak bişi yokk soğuk havaya denk geliyor ona bişiler almam gerekti son kız dediler ona göre aldım süpriz yapmazsa iyi 😂😂😁
BBuseY Ask_beybi1 o değilde allahtan öğrenince kıyafetlerini almamışınız. Yoksa nasıl giydireceksin .. bende alışverişe başladım ama ünisex şeyler 😀🤭 bekleyelim bari kıyafet için diğerlerini tamamlayalım
Ask_beybi1 BBuseY bence de daha varsa doğumuna kıyafetten önce diğer esyalarını al ben annelik hiisimi ne diyin eşim zorladı ama ben bekliycem dedim 😊
Ask_beybi1 Sareminnn benim şansımdan iyi doktora denk gelemedim ki sorsam ya makina sıkıntı yada bebek ters pozisyon deyip geçildi 😶
BBuseY Ask_beybi1 valla beni kim gördüyse erkek diyor doktorun ne söyleğine inanmayacam artık o derece 😃😃😃😃 daha kız diyen olmadı
Gizem2424 Ask_beybi1 ya bi ezberlemısler bebek ters pozızyonu uygun deıl banada hep aynı sey 27 haftaligimn bi turlu net bisey demiolar
Ask_beybi1 BBuseY bana da öyle dediler en cokta yaşlı hanımalar dedim büyüktür bilirler anlarlar diye ama yok anam sen inanma sen yine doktora git bende baka bilir miyim de nerde cinsiyeti belliyor diye sor hakkın senin bak 3 çizgi varsa gösterdiği yerde kesede kız çıkıntılıysa zaten erkek 😂 ben öyle yaptım
Ask_beybi1 Kelebe05 ya ilk hamileliğim birazda yaşım cok erken yaşta anne oldum yani bilgim yoktu gittiğimde doktora hani anlarsınız ya bişi demek faln gelmiyor o ne derse odur dedim sonra baktım gözüm açılıyor araştırma faln büyüklerden bilgi fln derken gittim doktora bende bakcam dedim nerde kese dedim oda bakın burda eee dedim hani bişi yok evet yok kız dedi çıkıntı olsa erkek dedi bu bacakaları bak dedi 29 haftada tabi tmm dedim gördüm ve anladım ki bu kız 😂😂😂
BBuseY Ask_beybi1 kız yaşlı teyzeler dedi zaten direk erkek o diye 😀😀 kayınvalide tarafındakiler erkek dedi bizim taraf erkek dedi binada herkes erkek dedi . Eşimde erkek diyor. benim hissettiğim kız o ayrı meselede😂 ama oğlum olsun isterim bizim ailede erkek yok 😐sağlıcakla gelsin minnoşlar İnan ne olduğu önemli değil 🤗sadece ben kıyafetleri açısından meraklıyım biraz
HanifeAhmet saldemir beeen :)) 11 de erkek 15 de erkek tahmini yaptı 17 de kesin kız dedi sonrada hiç değişmedi 🙈🙈
EmelBG_ saldemir Zaten aslında 11-12 haftada cinsel oeganları gelişiyor bebeklerin . Görülebiliyor doktor ilede alakalı gerçi bu olay . İlk hamileliğimde kızım için doktor 11 haftadan itibaren baktı hep kendini göstermedi 17 haftada öğrendik . İkinci hamileliğim şimdi doktor 15 haftada %70 erkek dedi sonra detaylıdan bakıldı riskli bölümde oradaki doktor kız dedi 19 haftada sonra akşama doğru özele gittik erkek bu dedi baya baya öyle bi yanılma olmuştu 😂
HKiLiCeR Ask_beybi1 ciddi misiniz yaa ☺️ Bana %90 erkek dedi 13. Haftada hocam dedim cok duyuyorum 20. Haftadan sonra kız diyorlarmıs dedm milyonda bir kez olur o dedi. Gerçekten şaşırıyorum cünkü ben simdiden başladm alısveris yapmaya.