Kubrabsyg45 Can acıtmayan özellikle. Benm öyle bir makinem vardı bozuldu attım ama sonraki aldıklarım bitirdi beni. Diğerinin ismini hatırlamıyorum bile. Var mı önereceğiniz acısız bir cihazzz
ikizannesi17 Kubrabsyg45 ben philipsin kullanıyorum çok memnunum anneler gününde indirimde almıştım Mediamarkttan 350ye falan
SahrasMom311216 Kubrabsyg45 epilatörün acısız olanı çıkmadı daha😄ama insan zamanla alışıyor acısına ondan sana az acı veriyormuş gibi gelmiş olabilir. Ben braun silk epil 9 kullanıyorum çokta memnunum suda da kullanılabiliyor tavsiye ederim
TeoMom Kubrabsyg45 Ben çok memnunum yani tabi acı var ama tamamen acısız mümkün değil 🥰 linkini bırakıyorum https://ty.gl/zn5k6fpodw
Deletedmom_85 Ben Braun Silk Epil kullanıyordum. ama genel olarak bence çoğu acıtıyor ya, az da olsa bir acısı oluyor yani
BBuseY Deletedmom_85 ama makineniz suda kullanılabilir makine mi ?? Bizimkisi 9 serisi mi ne suda bile al miss 🤗🤗
BBuseY Kubrabsyg45 fiyat 1500 e düşmüş . Trenyolda var Braun mağazasına girin orda silk-epil 9-720 olan 🌸ben teknosadan almıştım.