crazymommy ipeknur2709_ 7 gün gecikipte bu kadar silik çıkması da çok normal gelmiyor ama İnşallah hamileyimdir de haber verebilirim 🥰🥰🥹😇
Aylnkrt Canım heveslendirmek istemem seni ama şuan baktım evde daha önceden yapıp negatif sonuç aldığım testlerim var ne kadar zaman geçti üzerinden ama hiçbirinde böyle bir kuruma çizgisi olmamış. İnşallah hamilesindir 😇
Zmraemr crazymommy bence sabah ilk idrarla yapın en garantilisi.Zaten 7 gün geçmiş ilk dakikalar hemen çıkması lazım .İnsallah vardır ama 😍
crazymommy Zmraemr İlk idrarla yapmam için eczaneye gidene bakar beklemem gerek 😂😂 Hep diyorum ilk idrarla yapayım bir türlü olmuyor yahu 😂 Bunu güya sabah yapcaktım ona da sabredemedim
Zmraemr crazymommy gelmeyecekse bile heyecandan gelir 🤭😂 hayırlısı olsun inşallah çift çizgiyi görürsün 🤲
kubraselcuk crazymommy çok arada kaldım canim oladabilir olmayadabilir yaa inşallah vardır yarın haber ver mutlaka belirtin var mı? Benimde 5 gün gecikti ama hiç belirti yok test yapmaya korkuyorum artik
Naz_dem crazymommy benim ilk yaptıgımda da test böyle çıkmıştı ama bı tık kırmızılık belliydi oda baya hafif bi kaç gün sonra tekrar bi yapın yada erken gebelik testleri varya onlarda daha net çıkıyo onda yapın
Kivircikkuala Canım bende seninle aynı durumdayım inşallah hamileyimdir 🌸 sende inşallah hamilesindir 🌸
2prensesannesiiii crazymommy benim böyle çıktı gece erkenci test yaptım biraz daha netti ertesi gün kanda 103 çıktı🙏🏻
crazymommy 2prensesannesiiii İnşallah canım beklettiğim için emin olamıyorum ama 🥰 Sağlıkla gelsin bebişin 🐣