Oznurozdemir Kızlar hastane çantama bi 10 lu çıkışın penye battaniyesini birde yedek penye battaniye koydum. Bebeğin altına sermek için de bir tane Müslin koydum. Havalar biraz soğumaya başladı ya acaba nohut battaniye de eklemeli miyim ? 38+4 üm bu arada
eslemesila Oznurozdemir muhakkak ekleyin hem havalar soğudu hemde yeni doğanlar zaten çok üşürler o yüzden koymaz lazm
PapatiA Oznurozdemir bence ekle hastane sıcak olsada eve gelırken kullanırsın ben kalın peluş koydum nolur nolmsz dıye
minik_koala_ve_annesi Oznurozdemir bende 2 penye battaniye 1 muslin ortu bir de kalin battaniye koydum bir penye battaniye daha koysam mi diye dusunuyorum daha da
mommysbrids Oznurozdemir evet elbette bi tane nohut battaniye ekleyin havalar soguk gidiyor bulunduğunuz sehiride bilemiyorum ama yinede onlar üşür zaten canim
OzgeSyr_ Kesinlikle koy canım eldiven bere corap ağız bezi kalınn battaniye bunlar kesinlikle olması gerekiyor
_edakrsu22 Bı tane 10 lu hastane çıkışı yetmiyebilir 2 tanede ya 5 Li yada alt üst takımi koyun yedek şapka eldiven olur