Deletedmom_11 Ya aklıma takıldı canım kızlar yeni doğan bebek odaya getirilmeden önce yıkanıyor mu😂 bir diğeri de şişli Türkiye hastanesinde nasıl yapılıyor bunu bilen var mı 😂
Cidoliko Deletedmom_11 yıkamıyorlar canım sadece siliyorlar kanı falan,çünkü doğduğunda üzerinde olan o verniks tabakası onu koruyor,hatta ne kadar geç banyo yaptırılırsa o kadar iyi diyor doktorlar.
Deletedmom_11 Azra41 bende öyle biliyordum da internette bazı hastaneler de yıkama videosu görünce şaşırdım
Azra41 Deletedmom_11 Aslında yıkanmamasi daha saglikliymis ya öyle biseyler okumuştum ama bilemedim tabiside
Deletedmom_11 Azra41 evet hatta göbek bağı düşene kadar satece nemli bir bezle silin diyorlar da görünce bir şaşırdım
Deletedmom_11 Aaaysee evet evet baya bildiğinizi liflemeden ama kafasını köpükleyerek banyo yaptırıyordular
Aaaysee Deletedmom_11 yani köpüklüyorlar mı bilmiyorum ama yıkanıyor bazı yerler de sanırım hatta kardeşimin bebek albümü var hastahane de yaptırmıştık ilk banyom diye yıkanırken ki fotosu var
Deletedmom_11 Aaaysee evet bazı yerlerde yıkanıyormuş 😂Bakalım bizim şansımıza hastanede ne yapıyor olacaklar
Deletedmom_11 Cidoliko evet doktorlar öneriyor da Ben silerler diyordum baktım videoda harıl harıl yıkıyor çocuğu
Aaaysee bu şekilde fotoğraf atmakta sıkıntı var mı bilmiyorum ama kardesimi böyle yıkamışlar tipe bak 😂
Deletedmom_11 Aaaysee ay yerim Ya bu ne 😂çok hoş.Bende böyle gördüm işte duş başlığı altındaydı çocuklar
Aaaysee Deletedmom_11 çok komik tipi gxjdjdkdl dmekki hastahaneden hastahaneye değişiyor burası özel bi hastahane bide iyi mi etmişler kötü mu bilmiyorum valla 😂
Deletedmom_110 Deletedmom_11 Hayır yikanmiyor aksine doktorlar göbek bağı düşene kadar yıkamayın diyolar
Deletedmom_11 Deletedmom_110 ay işte bende böyle biliyordum hani üzerinde o mumsu yapı kalır sadece bir silerler göbeği iltihap kapmasın diyede göbek bağı düştükten 1 gün sonra duş alınmasını öneriyorlar .Ama öyle görünce bir şaşırdım
Aaaysee Deletedmom_110 ama göbek bağı geç düşmüyor mu 1 2 hafta sonra falan yani hastahane de yıkanmasa da evde 2 3 gün sonra çocuk yıkanmıyor mu
Deletedmom_11 Aaaysee aynen kesinlikle katılıyorum hastaneden hastaneye hatta doktor tutumuna göre bile değişiyor