34ilayda Bende halsizm die gittik kalbi durmuş dediler o hastaneyi kimse beğenmiyor die özele gittik biz bakamayız dediler başka bi devlete gittik bakmazlar die öldüğünü demedik baktı doktor bebeğin durumu iyi dedi kalbide atıyor dedi . Bende boş bulundum ddm ki psikolojim bozuluyor bise oldu die , doktor demesin mi psikolojin bozuksa psikiyatriye gt buraya değil ddi ve azarladı . O an bebek iyi die bise demedim doktora ama içimde kuşku vardı sesi dinletmedi cünkü . Sabah özele gttk 8 gün önce kalbi durmuş dedi devlete gittim rezil ettiler kuzum kürtajda ne var ne yok gördüm saçımı yoldum acısından . Çatalda bıraktılar gittiler inip kıyafetini giyebilirsin ddiler kalkamadım eşimi çağırın ddm eşim geldi kaldırdı zaten çatal çok yüksekti , giydirdi tekerlekli sandalye vermemişler düşün kürtajdan 5 dk sonra yürüdüm kolumda damar yolu vardı ağrı kesici vurdular onuda kürtaj bitiminde gördü kız öyle taktı . İndik damar yolunu çıkardılar eve geldim ne yapacağımı blmyrm bise diyen olmadı tekrar gittim bakmadılar grev var die. Bidaha randevy aldım yine bakmadılar . Bidaha gittim patolojiyi aldım yine sordum ultrasona bakılmadım ddm bakmadılar . Bidaha gittim sol kasığım ağrıdı randevu aldım adam üroloji bakıyor dio kürtajı burda oldum ddm kadın doğumun işi değil ddi , ürolojiye gittim kadın doğum bakıyor bize nie geldin dedi . Pıhtılaşma testi dedi kızlar gittim hematolojiye yanlış test yapıldı 1 ay bekledim sonucu aldım ağladım bidaha kan verdim pıhtılaşma çıktı özele gösterdim biseyin yok ddi tekrar devlete gittim pıhtılaşman var ddi arkasına nefes darlığı başladı uykudan nefes kesilmesiyle uyandım acile gittik 3 gün üst üste panik atak ddiler boğazımda şiş yemek yiyemyrm bayram zamanı bakmadılar randevu yok 1,5 ay sıcradım kalp çarpıntım oldu psikiyatriye git ddiler gittim antidepresan verdiler korunmamız için imza attık cıktık antidepresan içtim acillik oldum . Boğazım için ilaç verin ddm vermediler . Özele gittim boğazım şişmiş mevsimsel alerjim varmış oda çarpıntı yapıyormuş boğazlarımda ondan şişmiş burnumda tıkandığından sıçrıyormuşum bundan da korkunca panik atak olmuşum aylarca bilemediler . İlaç verdiler alerjiye düzeldim . Bu süreçte korunmadım bebekte olmadı 11 aylık evliyim 9 ayım byle hastane köselerinde geçti . Şükür smdi bi doktor buldum 😊 Çok korkuyorum hamile kalmaya , hamile kalamadığım içinde korkuyorum çok etkilendim herşeyden . Sanki hiç bi doktor bana bakmayacak gibi geliyordu insallah bebeklerimiz olursa sağlıklıca alırız kucaklarımıza canım