Raziyee22 13+6 haftalık gebeyim normalde antibiyotik kullanmadan asla geçmiyordu şuan napicagimi bilmiyorum. Dişime vuran bir ağrı boğazım berbat durumda ne yapmalıyım
Semanur21 Raziyee22 bir bardak kaynamış suya bir çay kaşığı zencefil bi tatlı kaşığı bal ve yarım limon sık iç çok faydalı hem bulantı içinde iyi ben evimde asla zencefil eksik etmem hasta olduğumu anladıım gibi hemen içiyorum böylelikle zorlamıyorda ağrılar hemen geçiyor bende şuan 5+0 hamileyim ve bende soğuk almışım hergün içiyorum
Mer93 Raziyee22 bitkisel şeylri dr unuza sormadan kullanmanızı tavsiye etmem çoğu şey gebelikte zararlı çünkü
Semanur21 Raziyee22 inşallah faydası olur bende tek fayda eden zencefildir açıkçası bende çok ilaç kullanan biri değilim o yüzden direk zencefile sarılıyorum geçmiş olsun 🌺
Ayse1028 Canim ben azerbaycandan yaziyorum. Turkiyede nasil oluyor bilmiyorum ama. Bizde tamamen bitkisel bogaz icin spreyler oluyor. Benimde vardi doktorum onlardan kullanmami soyledi 2 gune hic bir sey kalmadi. Eczaneden sorarsaniz yardimci olur belki
Raziyee22 Ayse1028 Şuan düşük tehlikem var hala devam ediyor bitkisel olarak çözmeye çalışacağım olmadi doktora gidicem teşekkür ederim yinede 🥰
tecrubesizanneadayi12 Raziyee22 canım çok dikkat et özellikle düşük tehliken varsa aman diyeyim yeşil çaylardan uzak dur nane limon ıhlamur vs sakın yaklaşma Ben sıcak suya limon sıktım içtim boğazımı yumuşattı ama geçici süreliğine sonra yine devam ediyor Bende şuan covid geçiriyorum 15+5 iz çok zor😔 Evlendiğim zamandan beri ilk defa hastalandım o kadar zor ki annemin değerini bir kez daha anladım etrafımda pervane olurdu şimdiye allah razı olsun
FidanJ Bir bardak suya çay kaşığıyla soda ve tuz atın. Boğazınızı çalkalayın faydası oluyor ve bol sıvı tüketin
Leyla1420 Sodayla su çok iyi geliyor gündə 3-4 kez yapiyorum. Azərbaycandan yaziyorum doktorum bunu soyledi birazcik boğaz ağrısı olduğunda bunu yapiyorum hemen geciyor