ikiprensesannesi06 Biraz yorucu geçiyor küçüğüm 1 yaşında diğeri 8 okul ev iş güc hiç uyumuyor küçük olan yoruyor gerçekten oturamiyorum bazen ondan dolayı mı hissetmiyorum bilmiyorum endişelendim siz ne zaman hiseetiniz Bugün 18+4 olduk
Nutelllaa ikiprensesannesi06 muhatemelwn çok herket halinde olduğun için hiseetmiyorsun ben uzanıp vücudumu dinliyorum arada minik minik dokunuyor 😍
kahvekokusu_ ikiprensesannesi06 20+5 ve doğru düzgün bişi hissetmiyorum . Ultrasonda kıpır kıpır ama anlamadım bu kızı .
Celiktss İlk gebelik 18de net hissetmeye başlamıştım, (özellikle gece yatağa yatar yatmaz) ama sanırım iç karın genişliği vs bi sürü faktör var hissedip hissedememekle alakalı
ikiprensesannesi06 Celiktss İlk grbelikte 19 20 haftalarda hissettim 2 . Gebeliginde 12 13 du minik minik oluyordu Bunda tık yok karnım kocaman oldu sanki 9 aylık gibi 😊😊
EddaBilkil ikiprensesannesi06 acaba ondan mı yaa bu gün renkli doopler var. Orda belli olur mu vu konuda bişey sorsam söyler mi acaba? İç karın genişliği ile ilgili
ikiprensesannesi06 EddaBilkil Bilmiyorum ki kuzum daha ben gidemedim ona sen bı sor burdan yazarmisin bende merak ediyorum
EddaBilkil ikiprensesannesi06 sordum onu göremiyoruz ama alakası yok ilk gebelikte 23. Hafatya kadar hissetmeyebilirsin normal dedi.
ikiprensesannesi06 EddaBilkil Oy maşallah benimde ya gittiğimde kıpır kıpır en son gittiğimde de uyuyodu