Nilssu Kızımın kulağını deldirip deldirmeme konusunda kararsızım büyüyünce kendi isteğiyle deldirsin istiyorum bi yandanda ufakken deldirsem mi diye kararsızım siz kızınızın kulağını ne zaman kaç aylık veya kaç yaşındayken deldiriniz?
Ozge Nilssu bence kendi istediğinde özendiğinde deldirin. Benim 3 yaşında deldirildi çok ağlamıştım. Lisedeyken herkes 2.yi 3.yü deldirdi ben özendiğim halde cesaret edemedim travma oluşmuştu.
eslemesila Nilssu benim 3 kızım var ve ikisini 4 yaşına gelince deldirdim küçüğü daha 4 olmadığı için daha deldirmedim doktora sormuştum oda 4 yas ideal deyince bende 4 ü bekledim
SunnyG 2.5 aylık. Deldirmedim, deldirmeyeceğim de. Kendisi isterse deldiririz. Zaten sünnet gibi değil sonuçta acısız basit bir işlem. Küçükken deldirmeyin bir manasını göremiyorum.
Sarahh SunnyG mana için değilde benim kızım özeniyordu bende istiyorum diyordu,küpe aldığımızda o kadar çok sevinmiştiki
Aselnisa_16 Nilssu o tamamen senin kızının kulak yapısıyla alakalı bi durummuş kulak memesi eğer küpe takmaya uygunsa deliyorlar hemen sağlık kabininde 2 saniyede deldiler