Naz12- ben vitaminlerle baslamadim canım. Bizde belki bir sorun yok sadece dusuk yaşıyorum diye tüp bebek yaptirmaya karar verdigimden vermedi doktor
Daha oncesinden baska bi doktora randewu almistim cem celik bahceci sagliktan. Gelmeden once sunlari sunlari kullan dedi bana ve esime daha ortada ne muayne var ne bisey bin liradan fazla para verdim kullandım gittim ben sana tüp bebek yapmam bisey yok dedi ee dedim madem bisey yok neden muayne etmeden once bana bi ton ilac kullandirttiniz lafi cewirdi etti anliycagin ilac üstünden komisyon aldigi icin. Tabi bu her doktor icin gecerli deil sorununa gore sana vitamin ilac veriyor bizde bisey olmadigi icin verdiğinden sinirlendim ben muayne etmeden daha dogrusu
Simdi baska doktor ile görüşüyorum. Muayne etti bakti bi sorun yok tüp bebegede gerek yok dedi ama ben istedim. Pazartesi nden beri gonal f igne yapıyorum yumurta daha kaliteli olsun diye. Meriofert verdi iki gunde onu kullandim yarin kontrolum bar tekrar kan alinip muayne olucam ona gore ignelere devam edicem