Sevgiiss Kızlar canınız acıyor mu ? Bu bebek hiç mi uyumuyor . Bazen hiç durmuyo aşırı aşırı hareket ediyor midem bile bulanıyo karnım sıkışıyo sanki kese patlar mı diyorum karnımdan kemikleri görünüyo hareket ederken . Böyle hamişler var mı
fatmaa37demi5 Sevgiiss 39+1 deyim. Herkes bebek son haftalar daha hareketli olur diyodu hep. Daha fazla hareketli bizim ki masallah diyim yine de 😅🧿 yeri artik bittiği için tekmeleri daha sert ve can acıtıyor malaesef. Bazen birden bağırıyorum ay falan diye eşim de bir şey oldu sanıyor 😅
Minigim38 Sevgiiss benimkide hep uyuyor sanırım 😒zorla oynatıyorum hiç uykumdan uyatacak kadar oynamadı canım falanda acımıyor tepiklemiyor sadece hareket ediyor sanırım sakin bir bebek olacak 😔🤷♀️cok özeniyorum cok hareketli olan bebişlere
1erkekkannesiiii Sevgiiss 22 haftadayız canımı acıtmıyor ama sürekli hareketli tüm gece tüm gün napıyor içerde bilmiyorum 😂
Sevgiiss fatmaa37demi5 34+3 canım son haftalarda azalır diyorlar hareket maşsllah senin bebişe hareketli olcak belliki 😃
Oykununannesiikinciyolda Aaa bu biziz😂 gunduz hep hareketli gece ne zaman kalksam hareketli ne ara uyuyo bilmiyorum.🤷😂 Doğuncada böyle olmaz inşallah 🥺🥺
Sevgiiss Oykununannesiikinciyolda inşallah valla midem bulanuyo artık hareket ettikçe karnım sıkışıyo gibi oluyo huzursuzluk hissi 😬😂😂
fatmaa37demi5 Sevgiiss ultrasonda doktorum bakarken kadına rahat bile vermiyor. O baktığı cihaza vurup duruyo oynadıkça karnımda 😅 evet büyük ihtimalle çok hareketli minik bir kız beni bekliyor 🥲🧿🧿
Oykununannesiikinciyolda Sevgiiss vajinama o kadar baskı yapıyo ki yürümekte çok zorluk çekiyorum artik
Meltem99- 18haftaligiz inşallah o günleri bende yaşarım çok istiyorum bebeğimin tekmelemesini hareket etmesini😍
heartnurse Benimki de 34+3 deli gibi tepiniyor midem bulanıyor dışardan hareketini görüyorum korkuyorum içerde keseyi delecek diye
Elif-dmn 36 haftalık hamileyim benim kızımda aşırı hareketli özellikte maden suyu içtgmde çok hareketli oluyor 😂 ama onun böyle olmasını çok seviyorum 🌸 hep kendini hatırlatıyor 💕