Cansel2017 Arkadaşlar mrb detaylı ultrasyon için Konya’ya yönlendirdiler konya meram tıpta prof.dr kazım gezgin konya Medicana da dr.sibel özler Konya başaran klinikte de Dr. Ahmet başaran varmış hangisi iyi bilgi verir misinz yada bu hastaneler özel mi
Nurcukpnr Cansel2017 kazım bey meram tıpta ama hoca olduğu için özel gibi ekstra ücreti var diye biliyorum sibel hanım medicana hastanesinde özel ve eğer zam gelmediyse detaylı ultrason için 1400 tl gibi bi rakam istiyorlar Ahmet başaran kendi kliniği var orda bakıyo bende ona yaptırdım 400 tl alıyorlar ve çok detaylı bakıyor yanınızda flash götürürseniz bebeğin tüm renkli fotolarını flasha atıp size veriyorlar 40 dk filan sürüyor herşeyi inceliyor ve anlatıyor
Cansel2017 Nurcukpnr evet canım bugün randevu aldık flas getirmemizi söylediler ama bize fiyat 600 dediler yani eşim konuşmuş ama bana yazanlar hep 400 dedi anlamdm 😅 kafasına göre söylüyorlar herhalde fiyatı
Nurcukpnr Cansel2017 yok canım fiyat standart ama zam gelmiş sanırım bu aylar zam ayı 😬 ben ağustosta yaptırmıştım hastanelerede zam geldi sanırım o yüzden merak etme sana özel değildir çünkü en uygun yer orasıydı ben tek tek her yeri aramıştım fiyat için
Cansel2017 Nurcukpnr evet canım zam gelmiş malesef 🤣neyse ypacak bişey yok başka yerlerden daha uygun bana idrara sıkışık gel dedi onun amacı ne anlamadm
Nurcukpnr Cansel2017 karnın tok olup hatta tatlı bişeyler yiyip gidersen bebek hareketli oluyor idrara sıkışık olursan biraz daha net görünüyormuş o yüzden öyle demiştir ama tatlı ye öyle git mutlaka 🤭
Nurcukpnr Hatice_kubra tam bilmiyorum ama meram tıptaykenden beridir yüksek riskli gebeliklere bakıyordu