Bebitommm Gynoferon Depo 80/0.35 mg demir kan ilacı verdi doktor 12+4üm 3 4 gündür içmeye başladım bende aşırı mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor bu normal mi? İçmek istemiyorum ya sabah akşam aç karnına içiyorum bide
Camburnu61- Bebitommm o beni de kusturdu . Öyle bir yan etkisi var ablamda kusuyordu . Kusturmayan kan ilacı hangis dersen paranla alacaksın sidefer. Bayağı iyi asla kısmadım onunla . 130 TL idi onu almalısın
BuketDefne Bebitommm Merhabalar kızımda bende bu ilacı kullandım ama sabah aç krnına bitane alıyordum akşam yoktu isterseniz doktorunuza tekrardan danışın normal de demir ilaçları günde bi defa alınıyor 🫠
durumom2022 Bebitommm bende onu kullanıyorum kusturduğu için değiştirmiştim doktora söyleyip ferrum hausman sıvı bi ilaç kullandım ama hiç yükseltmemiş kan değerlerimi tekrar sabah akşam aç buna başladım Yükselmeye başladı
Sinemozy Bebitommm Doktorum bana da o ilacı yazdı 3 gündür sabahları aç karnına kullanıyorum ama bende de bulantı kusma etkisini gösterdi ne güzel bulantım kusmam azaldı diye seviniyodum burda bazı arkadaşlar alışınca geçtiğini söylemişti ama doktoruma söyleyip değiştircem eğer böyle giderse
Bebitommm BuketDefne bu hafta tekrar başka bir doktora gidicem ve sorucam sabah akşam aç yazıyor üstünde
poyrazvearya Bebitommm banada verdi ben şuan içmiyorum içtiğim ilk iki gün aşırı kötü oldum kontrole kadar içmeyip bana dokundu başkasını yazar mısınız diyeceğim
Fatma0090 Bebitommm tok iki saat sonra ic yine fe yapıyırsa değiştirmesini rica et bende ferrum kullanıyorum yemekten iki saat sonra alıyorum mide bulantısı yapmıyor o zmn