Serapca 29hafta 1380 kg 41 cm olmuşuz azda idrar yolu enfeksiyonu var şimdilik bol su ile devam etcez bakalım 🤗
Deletedmom434 Serapca 30. Haftamda gittim en son kontrole 1650 gramdık 1 hafta önden gidiyoruz şimdi 31+5 günlüğüz kasılmalarımız ve yalancı sancılarımız var o kadar kontrolüm bu pazartesi bakalım😊
Mavi20 Serapca 28+0 deyim. Yarın kontrolüm var merak ediyorum ne kadar olduk ya 🤗 en son 24. te gitmiştim 😇
Faziletttt Serapca 30 haftalıkken gittim bir hafta önce yani 1kilo 838gr olmuş geceleri uyku yok sürekli idrara çıkıyorum çatı kemiğim ağrıyor
EmineKaar 31. Haftaya grcem bende en son 29 da gittim 1800 kilo mus kızım büyüdükçe hareketleri azaldı biraz ama
Agg0207 Bende 29+1de gittiğimde 1300 küsürlüydü kilosu şimdiye kadar çok güzel geçti halada öyle gidiyor hamilelik ama sürekli bi acıkma isteği oluyor yiyorum hiç doymuyorum on dakika sonra yine açım 😕
Serapca Agg0207 bende öyleyim 6kg aldım şimdiye kadar ama korkuyorum tiroid var kg alırsam veremem diye🙄
Nurbursa Agg0207 hamur işi kızartma pilav makarna yeme canım. Şekeri yükseltiyor cok acıktırıyor onları yemedigim zaman normal acıkma düzeyinde oluyosun bi dene istersen
Ntlz 31 hafta olduk dun gittim kontrole 2 kilo olmus 2 hafta onden gidiyomus benim sipa hareketleri de masallah hic durmuyor 😍
Gozdeerdem Deletedmom434 canım bende 30 haftalıgim kasılma nasıl oluyor belli oldu tarifi var mı bebek toplanıyor bi yerde sonra düzeliyor bende oluyor da. Ben mi anlamıyorum acaba
Deletedmom434 Serapca düzenli sancılarım vardı bugün başladı nst de sancım 55,88 arasıydı yatış verdi serum takılı şuan ciğer geliştirici yapıcak sancı çıkmayınca eve göndericek
Deletedmom434 Gozdeerdem kasılma bende 2 yer şişiyordu bebek bir yerlerini dayamış gibi geçici olursa sıkıntı yok düzenli olursa sıkıntı