haklisinesracim ya işte o kadar bilinmeyenli bir denklem ki benim için şu durum esasen o geriyor bu denli. Evet 4.5a kadar normale zorluyormuş devlet hastaneleri, ben de normal istiyorum ama doktorum 4ten sonra tavsiye etmem dedi. Şimdi benim kız 4ü geçti geçecek eli kulağında, ben de hızlı ayağa kalkabilmek için normal doğum istiyorum, ama 4 kilo üstü doğurup yırtıktan dikişten uzun vadede ayağa kalkamayacaksam sezaryen olsun isterim. Bu sefer de devlet hastanesi sezaryen yapar mı? Yapmayabilir. Yani sezaryen olmasın diye diretirken sezaryene muhtaç kalıp sezaryen olamama ihtimalim var ne olacağı hiç belli değil inanılmaz yorucu bu kadar bilinmeyen olması…
Bide sancım açıklığım filan yok, zamanında da annemin de olmamış beni doğururken, genetik faktörler devreye girer annem gibi olursam… hadi ben zayıfmışım da benim kız maşallah tosuncuk🥲
Açıklığım hızlı ilerler doğum da bugün yarın olursa ben de sıkıntı yaşamazmışım gibi, ama doğum uzar açıklığım da ilerlemez ise bir de beni normale zorlarlarsa mahvolurum gibime geliyor