Sellmaseellma Kızlar oğluşum çok hareketli öyle böyle değil ultrasonda bakamıyorlar sürekli dönüyor takla atıyor doktor bile 2 dk dursa bakıcam diyo artık sinirim bozuldu 1 saat uğraştık elini ağzına götürüyo bağlaç kurup oturuyo gülme krizine girdim ya 😂😂😂
1erkekkannesiiii Sellmaseellma benim de öyle 😂 kime söylesem cok durmaz gelir erkenden diyor 😁 bi bana tekme tokat dalmadığı kaldı yavrumun 😂😂
Sellmaseellma Deletedmom_85 sorma sorma 😂😂 doktor bakıyor şu hastalığı olabilir bu olabilir diyor sonra da yok yok bu çok hareketli sağlam duruyor diyor 😂
sunmomy off yerim en sevdigim bebek tipi ksjdjsjd benimki de ilk haftalar cok hareketliydi şimdi tembelliğinden parmaklarını bile kımıldatmıyo karnımı calkalıyoruz, valla oglan karnında böyleyse cıkınca napcan 😛😛
Sellmaseellma sunmomy ya çıkmasını geç daha 13.haftadan böyle ilerde hissetmeye başlayınca hareketleri napıcam bilmiyorum artık karnımda bi sağ yumruk bi sol tekme görürüm 😂
Sevl Bende 12. Haftamda gittim o kadar çok hareketliydiki göremedik şimdi 15. Haftada tekrar gidecem :)
Sellmaseellma Sevl tatlı felan yeme faha çok hareketlenir bende niye çikolatalı süt içince karnım ağrıyo diyorum meğerse şekilden şekle giriyor kız esniyor birde içerde ilk defa böyle bebek gördüm bildiğin yatarken gerilirsin ya göğsünü yukarı kaldırırsın aynı öylee