segah06 Herkese merhaba, İki gün önce idrar yolumda iltihap olduğunu öğrendim. Monurol kullandım ama hâlen geçmiyor karnımın oradaki yanma. Monurol etkisini kaç günde gösterir? Geçirmek için iltihabı neler yaptınız?
hemsiree segah06 bool su iç, idrarını sakın tutma dakika başı gelirse dakika başı lavaboya git ve korunmasız ilişkiye girme
segah06 hemsiree günde 4 litre su içiyorum. Tuvaletimi de tutmuyorum. Ama hâlen aynıyım. Zamanla düzelir değil mi? 😢
Muno22 Ozel bolgenı bır kaba su yap ıcıne sırke koy oyle yıkamanı tavsıye ederım gebelık boyunca yasadıgım sorundu erken doğurmaya kadar gıttı sırkelı su onerdı doktorum cok sukur vardı yıne amaw asırı boyuta cıkmıyodu hep sırkelı suyla temızlerdım ozel bolgemı
Papatyaa_01 Muno22 ben hamile değilken bi kere olmuştu idrar yolu enfeksiyonu hemen doktora gitmedim kendim evde sıcak suyun içine sirke kattım biraz oturdum gerçekden akşamısı geçti yani şimdi hamileyim acaba enfeksiyon olursa bunu yapsam bebeğe bi zararı olur mu felan diye düşünüp duruyorum 🤷🏻♀️
segah06 Muno22 deneyecegim canım cok cok tesekkür ederim. Üzüm ya da elme sirkesi olması fark eder mi? Ne kadar koyacağım sirkeyi bide
Muno22 segah06 ben 5 5 10 kılo sırkeyı dogurana kadar bıtırdım vala üzüm sırkesı kullndım pul pul dökülme kanama yoksa bır masraba içine iki kabak koysan yeterlı bir litre suya bır cay bardagı gıbı benm çöktü baslarda ben lımota rengı gıbı olana kadar koyuyodum baslarda sonra duzeldı az az koayarak devam ettım yıkamayı bıraktıgınız an enfenksıyon tekrar ılerlıyo o yuzden devamlı bu sekılde kullnmanız lazım
segah06 hemsiree Çok teşekkür ederim mesajınız için. Hemşiresiniz değil mi? 2 gün önce tahlil verdim fakat halen yanmam devam ediyor ya idrar tahlilini tekrarlamalı mıyım? Yoksa bol su ile atmaya mı çalışmalıyım? Cevabınız için minnettarım İyi ki varsınız
hemsiree segah06 evet hemşireyim. tekrarlayabilirsiniz aslında enfeksiyon düşüşünü takip edin ona göre başka tedavi verir doktorunuz