Ysmn5836 Kızlar dua edin haftaya cuma günü saat 11 de doğuma alicakmis doktorum insallh erken gelmesinler cumayı beklesinler günler geçmez artık heralde minnaklarim sağlıcakla gelir insallh cümlemizin kızlar
Kleopatra- Ysmn5836 Haftaya cuma dediğiniz ayın 30u oluyor değil mi? 😂 Bende o gün doğum yapacağım çünkü o yüzden sordum. Normal mi sezeryan mı tercihiniz.?
taninmayananne Ysmn5836 ay hadi hayirla kurtulun sağlıkla kucaginiza alin minnoslarinizi kac haftaliksiniz?
Portakalcicegi Ysmn5836 yaaa hosgelsin minikler sağlıkla gelsinler, kaçıncı haftada dogacaklar yani ☺️ bizde kızlarımla 25+2 deyizzz kaçı gördünüz merak ettimm 😍😊
Sehrbnon122 Ysmn5836 benim de erken dogum riski var 30 haftalık ikiz gebeyim sen kaç haftada dogum yapıcaksın kaç kilo kuzum bebekler
Ysmn5836 Sehrbnon122 kuzum banada erken demişlerdi 34+ 0 şuan dogumdada 35+1 olucaz nasipse korkma günler gelip geciyo 🤲
Demetarga Ysmn5836 çok sevindim sağlıkla gelsinler mutlaka post paylaş canım bir tek yumurta ikizleri daha dünyaya geliyor 🤗😍😍😍
Sehrbnon122 Ysmn5836 insallah canım ya cidden çok korkuyorum hem akıntım var ve hemde vajinada ağrım oluyor arada
minik_koala_ve_annesi Ysmn5836 bende haftaya cuma ogluma ne zaman kavusacagimi ogrenecegim insallah, saglikla kucaginiza alin 🥰
Demetarga Ysmn5836 @Gny18 den sonra bak sıra sana geldi gerçkten 🤲😍😍😍😍 sonraki kim acaba😜😜😜 doktoruma bana 3 hafta verdi 29 şuan 32 de alırız diyor bakalım sağlıkla inşallah 🤲🤲🤲
Ysmn5836 Demetarga teşekkürler canım benim valla bana neler demediler kanama ile 1 haftada yattım hastanede rabbim onlari koruyor sen şükret yeterki