Mer0808 Merhaba arkadaşlar rahimde perdeyle gebe kalan ve şuan gebeliği devam eden arkadaşlar varmı bana yardımcı olabilirlermi
gulsen_ozer1 Mer0808 Benim de var ameliyat olmadım Rabbim bağışlasın 2 evladım var 🤲 bu arada ikinci gebeliğimde öğrendim perde olduğunu 🤷♀️
bir_pasa_annesi Mer0808 bende vardı 2 düşük yaptım daha sonra ameliyat oldum şükür düzeldi şu an ikici ogluma hamileyim
Demetml Merhaba benimde rahimde perde vardı hamile kalmadan ameliyat olmuştum doktor riksli gebelik yaşarsın demişti olumlu konuşmamıştı ama rabbim herşeyin en iyisini bilir güzel düşün güzel olsun
Demetml Babytwo2 ewet serklajliyim şuan ilk gebeligimde rahim açılmasından düşük olmuştu bu gebeligimde erken dikim yapıldı şuan 17. Haftamdayım çok şükür bir sıkıntım yok
Babytwo2 Demetml bana da histeroskopi yapıldı o yüzden doktorum rahim ağpzu işlemden dolayı açılabilir dedi 13. Haftada serklaj yapıldı insallah hayırlısıyla vaktinde doğururuz bende 17 haftalığım
Demetml Babytwo2 inşallah sıkıntı yaşamadan vaktinde kucagimiza alırız sağlıkla gelsin tüm evlatlarımız
Mer0808 Şuan benim de 7ci haftada kaçıncı haftada tehlikeye giriyor perdenizin çeşiti nedir benimki y şeklinde parsiyel her gün korkuyla uyanıyorum bebeğim düşecek diye
Ayten666 Bendede perde vardı. İki düşükten sonra öğrendim ameliyat oldum allaha şükür şuan hamileyim 🌸