LeventeydaKse Dilo ben boyatmadım ama gebe okulunda ebe saç boyasının ilk üç aydan sonra Kanıtlanmış bi zararı olmadığını söylemişti
Anne3434_ Dilo ben üç kere boyadım canım doğuma yakın bi kere daha boyicam sadece ilk üç ay doktorum boyama dedi diye boyamamıştım hiçbişe olmuyor yani
Kubish Ya kizlar saçı deli gibi uzayan varmı normalde hamilelikte çok çabuk uzuyo gürleşiyor derlerdi bı fark göremedim 27 haftaligim 🤷🤦
Beratalpinannesii Kubish evet canım benim saçlarım senelerce kesmedim hiç uzamadı bu kış kestirdim şimdi tekrar belime indi ve bir tane bile kopmuyo elimle çeksem bile maşaALLAH
TansuKesli doktorum eşimin yanında boyama dedi. Bende kaldım böyle . Halbuki gebelik okulunda cildiyle doktoru organik boya ile boyayabilirsin dedi . Biomagıc marka organikmiş
Denizcntrk Sac boyama konusunda her doktor baska bisey soyluyo sanirim. Benimkide kimyasal sonucta boyatma 9 ay cok uzun bi zaman degil dedi. Mecbur oturdum yerime :)
Kubish Beratalpinannesii ne güzel canım maşallah ince telli benimki kendimi bildim.bileli yavaş uzar hamile olduğumu öğrendiğimde sevindigim seylerden biride saçım çabuk uzar sağlıklı filan ama beklediğim gibi olmadı kismet
Beratalpinannesii Kubish olsun canım takma kafana uzar illa ki sen üç ayda bir ucundan az az aldır kırıklarını:)
Gnsll Benmde sarıydı saclarım doktor boya sac dıplerıne degdıgınde cocuga dırekt etkısı var oryel dıye bısey var ya boyatma dedı bende dıplerım 4 parmak ınmıstı dıplerıne degdırmeden sarıları kumrala cevırttım boyle dha mutluyum en azından ıkı renk gezmıyorum annenın psıkolojısıde onemlı degıl mı ama 🙂
Eylem-Elmas 36 haftalık hamileyim hep boyadım zaten hala kesin bir şeyi yok zararlı mı değil mi diye araştırmalarına hala devam ediyorlarmış doktorum da bişey demedi 👻 sarıdan koyuya bile döndüm 😛
Lilbaby Dilo doktorum 12 haftadan sonra boyatabileceğimi söyledi 12. Hafta kontrolümden sonra hemen kuaföre gidip boyatıp kestirdim :) 1 ay geçti şimdi yine gidicem boyaya ☺️