omertosvedos canm ben 15 haftalikken gittigim dr bebegin beyninde kist kalbinde parlaklik var hemen sivi almamiz lazim dawn sendeomlu olabilir dedi hayatim karardi resmen kabul etmedim 3 lu test istiyorum ozaman dedi yine kabul etmedim ama doktor resmen zorladi yapmak icin yaptirdim 20 haftaliga kadar gitmedim sonra ayrintili icin gittigimde ordaki dr da beyinde kist kalbinde parlakli var ama onemcenicek boyutta degiller demisti sonra gittik drumun yanina 3 test temiz ayrintili poyle cikti riskli gebelik doktoruna gitt dedi tabi ben yine 27 haftaliga kadar gitmesim taktir Allah’ın 7 yildan sonra hamile kalmistim soylenen riskler tedavisi olmayacak dogumdan sonra o yuzden 27 haftaya kadar eve kapandim resmen ayni hastanede farkli bir doktora gittim sisteme baktiginda diyer dr notlarini gordu gel bi bakalim hamilelik kapali kutu 100de 100 ne saglikli derim nede sagliksiz ama gordugum herseyi soyliycem sana dedi baya bir inceledi beyinde kist kaybolmus kalpteki parlaklikta annesi soylenen bulgularin hicbiri yok yuregin rahat etsin oglun gayet saglikli gorunuyor dediginde oturup aglamistim mutluluktan rabbimin belki bir sinaviydi bana ama yuregin rahat olsun bu kistler 28 haftaya kadar gecio ha gecmedi diyelim bu bebegin zeka yonunden etkilemiyor saglicakla evladini kucagina alirsin ins hamileliginin tadini cikar ben zehir ettim kendime oglum dogduktan sonra keske tadini cikarsaydim dedim yaramaz oglum simdi 2 bucuk yasinda elhamdülillah hicbir sorunu yok