mayra Selam kızlar bugün detaylı usg randevumuz vardı, bebek ne yaptıysak dönmüyor, böyle bi durum yaşayan ya da dönmesi için önerisi olan var mı
Senalay mayra dün bende yaşadım aynı durumu hatta 2 kez yürüyüşe de çıktım ama dönmemekte ısrar etti göstermedi 🥰🤷♀️
KayraVeAnnesi_06 mayra Aynı durumu yaşadım , gitmeden önce çikolata yememe rağmen hareketli değildi Arkası dönüktü , doktorum merdiven in çık biraz yürü öyle gel dedi çikolata yemişsin birşey yeme dedi su içtim bol bol yine dönmedi , doktor ultrason cihazıyla oynattı yine tık yok artık uğraşmadım çıktık 1 saat sürdü
Pijamaskeliler mayra benimde çarşamba göstermedi halbuki her gittgmde kıpır kıpır oluodu pozisyon vermedi karnımı kac kez hoplattı adam yok yani erkek bebiş ben zaten bakamadım eşim izliyorum ekrandan dedi poposu donuktu o yüzden resim alamadık Hftaya çağırdı bakmak için suyu da cnki azmış gelişimi de 1 hafta geri de dedi 🙄 organları güzel çıktı şükür bi ona sevindik
zeynepkk mayra aynı durumu ben de yaşadım detaylı ultrasona girmeden yarım saat önce havuç suyu içtim ve bebek döndü
mayra KayraVeAnnesi_06 çikolata yedim, nescafe, expresso, Türk kahvesi, meyve suyu içtim, hatta 2 kutu meyve suyu içtim, şekerli su içtim, havuç bile yedim, dönmüyor dönmüyor, kapatmış kendini iyice
KayraVeAnnesi_06 mayra Canım şekerin olup olmadığını biliyor msn Bu kadar tatlı şeyleri biran da yemişsin doktor benim çikolata yediğimi bile duydu başka birşey yeme dedi sende dikkat et derim Dönmeyince dönmüyor bende çok uğraştım birde oğlum ne zaman gitsem arkası dönük oluyordu alışmıştık zorlamadım
Bebekdelisi Pijamaskeliler suyuna dedıklerımı yapmaya devam et cnm ıler geri oynar o korkma suyu yazmıştım sana hastanedyken gelısım geriligi için aspiirn yada ıgne verdımı
Pijamaskeliler Bebekdelisi benim 3 tane kalp durması kayiplarim var onlarda kullandım kalbi durdu gene sonra rahimden ameliyat oldum sorun oradaymış perde yapışıklık darlık hepsini halletti bu 4. Ilk kez buralara kadar geldik baştan beri gene kullaniyorum enox 6000 aspirin 100 mg haftada 1 proloton depot vajinal fitil progestan rahîm ağzı açılıyordu 3 hafta once serklaj da oldum şimdi kapanmış şükür plesentda kan akışı da iyi çıktı haftaya düzelir inşallah 🤲🏻 serklaj yapılırken suyum iyidi kendi doktoum az diodu ama yanılmış meğer snra zaten hep kontrolde güzel çıktı smdi gerçekten az çıktı dedi perinetolog iciuium bakalım havuç suyunu
mayra KayraVeAnnesi_06 yok canım malesef bilmiyorum, şeker yüklemesi yapılmadı daha, diğer ay yapılacak, 6 saattir bekliyorum bunları ara ara yedim içtim aynı anda yemedim canım, hâlâ bekliyoruz, daha hiçbir bilgi alamadık
mayra zeynepkk bende biraz önce 1 büyük havuç yedim canım ama bakalim etki edecek mi, inşallah dönerde bu eziyet biter bi an evvel
KayraVeAnnesi_06 mayra Olsun yinede dikkat et canım , biran da şekerin yükselir Allah korusun bebeğe çok zararlı 🙏🏻🌸
Bebekdelisi Pijamaskeliler bılıyorum cnm konusmustuk sneınle allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kaç kadran dolu kaç cc su var dedı sana cnaım
Emily37 mayra benimde öyle oldu canım.3-4 saate yakın kaldık hastahanede.yürüdüm,tatlı yedim yok dönmedi en sonunda vişne suyu iç dedi doktor onu içtikten sonra döndü öyle çekebildik.