Bebegim2301 Bugün sabah 10 gibi alttan muane oldum ve lekelenme oldu o an ada eve geldim 4-5 saat sonra tekrar oldu normal mi ?
Kleopatra- Bebegim2301 Tahriş olmuş olabilir. Genelde çatı muaynesinden sonra lekelenme yaşayan çok oluyor zaten. Ama yine de bir doktorunuza sorun.
enakcs Bebegim2301 bende dün oldum doktor muayeneden kaynaklı pembemsi leke gelebilir dikkate alma dedi bana
Kleopatra- Bebegim2301 O zaman bekleyin biraz daha yine aynısı olursa hastaneye gidin bir sorun, soruşturun. Ne olur ne olmaz içiniz rahat olur en azından.
Deletedmom_1003 Canınız acıdımı benimde olcak ama dokundurtamıyorum resmen doktora çok tırsıyorum 😵💫
Bebegim2301 Deletedmom_1003 tuvaletinin olmamasına dikkat edin valla kişiden kişiye değişiyordu ama ben çok zorlandım çok kolay geçen de var ama tavsiyem kasmayın kendinizi ben çok kastım büyük ihtimalle ondan zorlandım
Seyma06 Çatı muanesinden sonra oluyor malesef takipte kal eğer artış yada devam ederse tekrar git kontrole
Bebegim2301 Seyma06 normal bir şey olsun da hastane de yakın değil h a deyince gidemiyorum , ağrı oldu mu peki bel ağrım var da