Kleopatra- Dilarac Özellikle şurası temiz olmalı dediğim yer oturma odasıyla mutfak. Ama onun haricinde dağınık olmasından nefret ederim gözüme batar. Rahat rahat oturamam yani dağınık olursa.😂
Nazendehanim Dilarac önceden vardı bekarken evlendim rahatladim ,hiç öyle takintilarim yok ama vardı sadece banyo dolapları abdest vs alırken su sicriyorsa onu hemen silerim kabarmasin pas tutmasın diye o da kiraciyim diye ,onun dışında relaxim böyle rahatlık yokmuş 🤣
Deletedmom_110 Aynalar her daim pırıl pırıl olmalı ufacık bişey dahi olmamalı kirli ayna görmeye tahammülüm yok😅
Hsnycvk Deletedmom_110 ben de öyleydim ta ki köpeğimiz olana kadar😂 sağ olsun camlarım ve aynalarımın altına hep burnunu sürtüyo sinek yakalama derdine😂
Armess_loya Dilarac mutfak ve wc kesinlikle temiz olmalı… Şartlı şurtlu olmalı, el bezi ile yer bezini ayırt edemeyen, aynı kovayla suyla temizliği bitirenler var🤦♀️ benim için önemli kriter düzen tertip, yağ, kir olmamalı yaaa 🤷🏼♀️
Deletedmom_85 Armess_loya el bezi ile yer bezini ayırt edemeyen, Çok yakınımda bunu yapan biri var ve aşırı rahatsızlık duyuyorum, kendisiyle beraber bu alışkanlığı yüzünden bir çok kişiye de beraberinde götürmüş. Üzülüyorum haline ama elden bir şey gelmiyor 🤷
Nazendehanim Dilarac ama şimdi hatırladım buzdolabı takıntım var 😂 bekarken 2 haftada bir silerdim kalabalıktık ve çok dagilip kirleniyor ,şimdi tabi kirleten yok illa kirleniyor biriktirmem temizlerim