izobellaaa-_- Oznurozdemir bende de tam tersi oldu bu hafta çok iştahım açıldı ama çocuk da bu hafta almamış kafam da deli sorular 😂😂🤦🏻♀️
Oznurozdemir izobellaaa-_- doğum yaklaştığı için de durmuş olabilir doğmaya doğru da kilo alımı duruyormuş ya
Nesli-38 izobellaaa-_- canım bebek kanala indiyse eger kendini kasmış olabilir ondan dolayı kilosuna artş görünmüyor r dogunca anlaşılır ancak benimde öyle olmuştu
izobellaaa-_- Ysmndnz ayyy darısı bana zaman bana aşırı hızlı geçti şükürler olsun doğursam da buralarda olacağım hep 😂🥰🧿🧿 damada hayırlı olsun geçmiş olsun inşşşş
izobellaaa-_- Oznurozdemir yaaa öyle mi aman gelsin sağlıklı da bugünden sonra düşünemedim çünkü bebeğim çok hareketsiz aşırı naif vuruşları doktor kordonuna falan baktı şükür biraz bekledik hareket etti 🥹
Oznurozdemir izobellaaa-_- benim gündüz ağır ağır hareket ediyor. Geceleri birden bi enerji geliyor sanki 2-4 arası durmuyor çözemedim 🤷🏻♀️ artık yerleri daraldı ya normal hareket etmemeleri
Anakralicee izobellaaa-_- canım sancı ne kadar ki acaba bana da bugün doktor hafif sancılar var dedi ama açılma falan yok sana bu hafta içi olur diyince merak ettim sancılar çok mu çıkıyor diye 😶
izobellaaa-_- Anakralicee benim bi hafta öncesi de açılmam vardı valla doktor öyle deyince bana zaman geçmiyor geldi gelecek sanki ama dik duramıyorum şuan böyle sırtımda falan bi baskı var hiç bir belirtim yoktu bugüne kadar
Anakralicee izobellaaa-_- anladım canım teşekkür ederim hayırlısıyla sağ salim kucağına al inşallah ☺️
izobellaaa-_- enakcs doktor sancın var bu hafta bebeği bekliyorum dedi zaman geçmiyor bana artık açılmam da vardı en son bugün de sırtımda bi yük var ve karnım resmen yer çekimine maruz kalmış gibi aşağı baskı yapıyor
enakcs izobellaaa-_- canım senin açılma ve kanala girme durumu var demek ki tek sancı ile doğumu bekliyorum dememiştir
izobellaaa-_- haklisinesracim varmış açılmada var doktor bu hafta bebeği bekliyorum dedi anlamadım ben😀😀
izobellaaa-_- enakcs aynen canım zaten bir hafta önce de açılmam falan vardı bakalım beklenen ne saman gelecek 🥰
izobellaaa-_- enakcs bugün kaç olduğunu söylemedi ama 36+6 da bir cm idi 🥰 3 gün sonra yine kontrol edecekmiş 🥰
izobellaaa-_- O1gencanne yaa evettt doğum yakın mı aceppp doktorun dediği gibi ama bugün cidden çokkkkk farklıyımmmm😀😀
BirFeyzaBirBebek izobellaaa-_- olmayan sanciyla nasıl var dedi anlamadım. Benim de yalancı sancılarım var 100e kadar çıkıyor. Sende 20yi geçmemiş daha 🤷🏻♀️
izobellaaa-_- BirFeyzaBirBebek valla canım iyi dedi ama şuan cidden bebeğin hareketi resmen vajinamın ucunda resmen sırtım ağrıyor dik duramıyorum aşağı doğru resmen çekiyorlar yanlarım da boşaldı ve aşırı uyku halim başladı 2 gün önce dip diriydim 😀🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️