Asilinannesi Sevgi93 ben decavit kullanıyorum gebeliğimin 10. Haftasından beri çok faydalı bir ilaç herkes içemiyor ama doktoruna sorup iç derim canım
Haticemustafa Sevgi93 benm kendi doktorum vermisti 12. Haftadan belli kullaniyorum su an 37. Haftadaym agzima alinca kokusu biraz kotu geliyor ama iyi kuvvetli bir ilacmis doktoruna sor ve icmeye basla bence
Sevgi93 Asilinannesi ilacı veren hemşire bulantı yapıyor demişti çekiniyorum açıkçası başından beri her günüm bulantı ve kusmayla geçti hala devam ediyo 😬
ilknremrh Bende kullaniyorum artık okadar bıktım ki bazen unutuyorum bak bugün de icmemistim gördüğüm iyi oldu hemen bitane içiyim 😂
Tomurcuk18 Ben elevit kullanıyorum 1 haftadır, tok karnına alınca midemi kötü yaptı, bazen aç bazen tok alıyorum ama üstüne bişeler yiyorum o şekilde midemi kötü yapmıyo.
Elder Sevgi93 ben ımom omega kullanıyorum onunda öyle etkileri var gece yatmadan önce içip hemen yatıyorum o zaman mide bulantım olmuyor bide öyle dene
CansuUuraki Sevgi93 hayır canım bende yapmadı ağzında bekletme hemen suyla beraber yut hemen geçiyor tadı 🤗
Berfin002 Sevgi93 yok sadece büyük olduğu için yutarken zorluk çekiyo insan başkada sonradan mide bulantısı yapmıyo
Elder Sevgi93 32+6ym canım bende. Valla bende düzenli içmedim çok kg yapıyor diye ama bir gün içmesem diğer gün içiyorum hani vitaminli beslenmeye çalıştığım için çok düzenli alamadım. Uyumadan önce içip yatıyorum içtiğim zamnlarda
Sevgi93 Elder bende öyle deneyim olmadı ilacı değiştireyim yine eskisi gibi hergün kusup mide bulantısı çekmek istemiyorum