Pentagramm Merhaba kızlar 10+4 oldum bugün. Haftaya kontrolüm var sanırım ikili test yapılacak. Cinsiyet ekimde demişti doktor. Siz kaçıncı haftada öğrenmiştiniz ?
Tubatgn Pentagramm bende ikili testte öğrendim canım 13 haftada girdim erkek dediler çok emin şekilde, haftaya detaylı usg var bakalım ne diyecekler 🤗
Bilge-96 Pentagramm 13+2’de ikili taramada öğrendim detaylıya kadar netleşmesini bekliyeceğiz tabi her ihtimale karşı
HKiLiCeR 12+1 de gittim bir çıkıntı var ama erkektir dedirtmez %60 erkek diyelim dedi 13+3 de gittim %90 erkek bebek dedi. Erkek bebek hemen belli oluyor gerçekten 🥰
Zehra004 Pentagramm 13 haftalıkken kıza benziyor dedi 17 haftalıkta erkek oldugu soyledi kesin dedi oyle yani bence tam emin olmak icin 16 veya 17 de ögrenin şuan 33 haftaliğız
EmineDefneGokce Eluf değişiyor canım örneğin annemlerin oradaki özel hastane 160 tl İlk kızıma doğum yaptığım yer 250
ozge123_ Pentagramm 12 haftalıkken soylucektı bellı dedı bende 16haftada daha net oldugunu duymustum o yuzden net olunca soyleyın dedım 16haftalıkken net bısekılde erkek oldugunu öğrendim erkek bebekler kendını bellı ettıgı ııcn drlar erken haftalarda gorup soyleyebılıorlar