Burculala Selam kızlar 37 haftalıkken 1 saatlik bir uçak yolculuğu yapacağım basınç doğumu tetikler mi
Mahidedevran Burculala 34 haftadan sonra yasak biliyorum soruşturun isterseniz uçakta dogum falan olur ne güzel olur gerçi dünya vatandaşı olur😅
tbmstf Burculala bunun için doktorundan rapor alman lazım yoksa uçağa almazlar ve sanırım 36. Haftaya kadar rapor alınabiliyor
Eylulmom_ Burculala 32 hafta itibariyle doktor raporu olmadan uçamıyorsunuz mutlaka doktorunuza danışın ve eğer problem görmezse rapor verir yoksa uçağa almazlar bilginiz olsun
Gzdeee11 Burculala ikiz gebelikte 32 tek gebelikte 36.haftaya kadar raporla binilebir diye biliyorum bende doğumu melekte düşünüyorum haftam yaklaştğı zaman doktorla konuşup bende rapor alıcam
Deletedmom_85 Belli bi haftadan sonra yasak diye biliyorum ama daha bilgili arkadaşlar varsa doğruluğunu teyit etmek lazım
Burculala tbmstf evet firma ile görüştüm rapor a da gerek duymuyorlar ama ben tedbir amaçlı alacağım 37 den sonra rapor isteniyormuş
Gurbet26 Burculala hangi firma ile yolculuk yapacaksınız acaba bende memlektte doğum yapmayı düşünüyorumda kac haftaya kadar uçak yolculuğu yapıliyor
Eylulmom_ Hayır benim ikiz degil di doktorum 32 den sonra uçamazsın mutlaka raporun olması gerekiyor uçağa almazlar demişti
Burculala Gzdeee11 sun expres ile görüştüm 36 artı 6 ya kadar rapor da istemiyoruz MHRS üzerinden kontrol ediyoruz ama 1 dakika Nil’e geçse doktor onayı raporu olmadan almıyoruz dedi