hzl040823 Kızlar 12+2’yim acayip saçlarım dökülüyor, kan testi verdim 2 kere hepsi iyi çıktı çinkom falan da. Doktoruma sordum normal dedi ama artık canım sıkılıyor var mı bi önerisi olan? Sizinde başlarda döküldü mü?
zamaneannesi80 hzl040823 benim önceden saç dökülmem vardı her şey normaldi tüm değerlerim, hamile kaldıktan sonra 5. Aydan sonra azaldı 😂 kullanılan vitaminlerden sanırım zamanla azalır umarım sizinde. Çünkü genelde doğumdan sonra çok döküldüğü söyleniyor 🙈🤧
ardenmoms hzl040823 birinci trimester ve ikinci trimesterde saç çok dökülüyor Üçüncü trimester de dökülme duruyor saç gürleşıyor dolgunlaşıyor ama doğum yaptıktan sonra yine dökülmeye başlıyor 😂😂😂😂
Kelebekk-0307 hzl040823 ilk aylarda çok normal artan hormonlardan kaynaklı 5.aydan sonra aksine çok hızlı uzayıp gürleşiyor. Doğumdan sosonr4.ayda tekrar ciddi bir dökülme oluyor maalesef benim o kadar psikolojim bozuldu ki saçlarımı erkek tipi kestim simdi en azından dökülse de çok hissetmiyorum
Deniz34_ hzl040823 benim hamilelikten once asırı dokuluyodu canım vıtamın falan dedım kesıldı sımdı sekızıncı aya gırdık eskısınden de fazla dokulmeye basladı dogum sonrasını dusunemıyorum 🥴
hzl040823 Kelebekk-0307 ayy benim de moralim bozuluyor önceden bu kadar dökülmüyordu iyice sinir oldum saçlarımı yerlerde görünce canım sıkılıyor.😭😭
Kelebekk-0307 hzl040823 öyle oluyor cidden insan takiyor haliyle ama tekrar çıkıyor sevindirici olan tarafı bu.
Ada-9788 hzl040823 bende de aynı öyle kel olacam diye korkuyorum 😂😂 ama hiç stres yapmayın benim 2. Gebeliğim ilktede öyle oldu doğumdan sonra da bir dönem döküldü sonra bir çıktı maşallah yeni doğmuş bebek gibi 🤩
Ada-9788 hzl040823 gelir gelir merak etmeyin Allah herşeyi öyle güzel yapmış ki yoktan var ediyor gebesiniz sıkıntı yapmayın böyle ufak şeylere kafanızı takmayın 😊