Ada-9788 Busenurrr97 ben sizi gayet iyi anladım ona hak veriyorum yada siz haksızsınız demiyorum boşverin sizin olmuş şükredin hamilesiniz boş şeylere yorum yapmayın diye dedim
OzgeSrc Busenurrr97 kizi olanin erkek . Oglu olaninda kiz istemesi kadar dogal biseu yok. Herkes iki meyveyide tatmak ister bunu yadirgamaniz cok tuhaf ayip degil gunah degil Allah herkesin gonlune gore versin
mercory Nursel23 DERHAL KENDINIZE EN YAKIN SAGLIK KURULUŞUNA GIDIN, SIZE AILE PLANLAMASI VE DOĞUM KONTROL YONTEMLERI ILE ILGILI BILGILERI SEVE SEVE VERECEKLERDIR. AMA LUTFEN VAKIT KAYBETMEYIN.
S1907 Nursel23 yaa yazmayacaktımda kusura bkmayn burda o kdr çocğu olmayan insn var olsun diye dua ediyolr sz kalkmş erkek olması için napmam diyosunuz bu kadar gözünüzü seveyim cahil olmayn dua edin çocğunuz olmuş,kızı ne erkeği ne
sevil42 Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyetin hiç önemi yok eşiniz yada ailesi tarafından baskı görüyorsanız ancak böyle bir soruyu anlayabilirim aksi takdirde sizin görüşünüzse sağlıklı bir düşünce değil kızlarınıza haksızlık etmeyin
SuperMom3 Nursel23 ya sürekli etrafa zarar veren size saygısı olmayan kötü alışkanlıkları olan 5 oğlunuz olsaydı lütfen böyle düşünmeyin her zaman hayırlısını dileyin Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin kızın erkeğin önemi yok
gulin-35 Nursel23 ay ne mutlu sıze sırtınız yere gelmez bayılıyırum kızlara erkek ıcın de genelde yuurtlamanın ılk gunune denk gelmesı gerekıyor dıyorlar bırde proteın agırlıklı beslenmek ama nekadar dogru bılemeyız
Momy_eyyuptalha Deletedmom_8 o kadar ciddi ciddi de okuyorum bu nasıl olur diyorum kafayı mı yedim yoksa gerçekten yazılmış mi diye 🤣
Deletedmom_8 Momy_eyyuptalha hahaha yok kız dalgasına yazdım öyle bir sormuş ki yemek tarifi istiyor sanki 😂
Simya Nursel23 rabbimin gücüne gitmesin şimdi bisey dicem cok ağır olacak susuyorum, 5 kızınız var şu an ikizlere hamilesiniz anlamadım yani erkeği bulana kdr daha kaç cocuk yapacaksınız ?
Momy_eyyuptalha Simya 5 kızı yok siz profiline bakabilirsiniz 1 kızı var ikiz hamile onlarda kız bebeklermis bende defalarca baktım 3 kızı oluyor 🤦🏻♀️kurban olduğum Rabbime yaa hamile bide diyor erkek bebek için ne yapmalıyım gerçekten evlat ayırımı olmaz yaa evlat sonuçta
fatiss Gizem41 bu yazilanlar gercek mi .Cocuk istemekten deliye donenler var . Az once be okudum ben …
Gizem41 fatiss maalesef gerçek böyle zihniyetteki insanlardan nefret ediyorum evlat sahibi olmak için insanlar neler için mücadele veriyor 5 tane rabbim sana sağlıklı sıhhatli evlat vermiş erkek evladın peşine düşmüşler 😢
Simya Momy_eyyuptalha ay yalan mı söylüyor yani, hayır şükretmek lazımken.. şu forumda cocuk hasreti ceken tüp bebek aşılama yada düşükler yaşayıp tedaviler gören onlarda kadınız.. şükretmiyor da herşeyin evladın bile hayırlısını dilemek lazım
Merve201119 Nursel23 Dua edebilirsiniz eğer nasibinizi varsa gelir sizi bulur eğer nasipte yoksa ne yaparsanız yapın bos Rabbım ne verirse hayırlısını versin