Buseyvz7 Aleynaerayy22 Çok şülür bulantı beni çok zorlamadı 2 3 kere çok kötü hissettim kendimi ondan sonra doktorum zaten prilam verdi 2 gune tamamen bulantılar kesilmisti kullanmıyorum suandada ilacı 😇
kbralya01 72 ile hamile kaldım 25. Haftaya giricem 80 oldum 😏😏 bu ay 2 kilodan fazla almışım bi anda çünkü aşırı bi tatlı ABur cubur yeme ihtiyacı geldi 😏😏
Aleynaerayy22 Buseyvz7 ay ne güzel 😇 benim bir buçuk hafta sürdü ölüm gibiydi ya koku duyunca midem kalkıyordu bir insan makarnanın kokusundan tiskinirmi 😂
Buseyvz7 Aleynaerayy22 ben pilavdan tiksinmiştim cnm yemiyodm bi iki seferdr zorla işte sogmim diye yemeye cabalıyorum cok keskin kokular hala bulantı yapıyo ama baş etmeyi ögreniyosun bi zamandan sonra 🤣
Rumiss 24+3 üm kilolu hamile kaldım 95 dim ilk dört ay 89 a düştüm şimdi yine 95 oldum sıfıra sıfır ilerliyoruz kusmaktan kilo verdim ama iştah şindi açıldı
Aleynaerayy22 Buseyvz7 benim geçmeyen tek tiksintim Türk kahvesi oldu 🤦♀️ Kesinlikle içemiyorum sigara kokusu gibi geliyor bana
Zll90 Aleynaerayy22 21.haftada olmama rağmen 71den 85 e çıktım 😂😂😂doktor bu kiloyla seni doğuma bekliyordum dedi benim gidişat 100 heralde 😂😂 boyum 174