TeoMom Nurcanben Belki ilaç vermeyip sadece bol su iç diyebilir doktorun benim de buna benzerdi ilaç vermemişti
Nurcanben denizasigi netten bakınca çok derin konulara iniyor böbrek falan filan bu enfeksiyonun böbreklere zarar verme olasılığı varmı
Nurcanben denizasigi netten bakınca çok derin konulara iniyor böbrek falan filan bu enfeksiyonun böbreklere zarar verme olasılığı varmı
Fatma0715 Nurcanben kuzum bende de olmuştu test yaptılar ciddiye almamıştım enfeksiyon gelir geçer diye sonra böbreğimde ve yan kalçamın üstünde şiddetli ağrım oldu yürümeme engel oldu kum döküyormuşum
denizasigi Nurcanben valla bu bilgiyi ben veremem o kdr yetkim yok Malesef doktorunuzla görüşün en kısa zamanda. ya da sağlık ocağına atın sonucu hemsirenize, doktora göstersin bakalım ne der
denizasigi Nurcanben tabi aynen öyle ben hep öyle yapıyorum kan degerlerimi sorumlu olduğu ebeye atıyorum o gösteriyor yardımcı oluyor. gitsen de gösterebilirsin ayrıca sonucu
Nurcanben Bide doktor betaya baktırdı sanırım emin değilim ama kan verdirdi çünkü sordum e nabizdan kontrol edebilirsiniz dedi saat söylemedi kan alan kişi devlette kaç saate çıkıyor beta
melikessuuu Nurcanben idrarında kan gözüküyor ve hafif enfeksiyon var. İdrarı verirken kanamanız var mıydı?
Nurcanben denizasigi ben yeni aldırdım kendini şuan kayıtlı olduğum sağlık ocağına bilgim yoktu o yüzden
Nurcanben Mer0808 nasıl anlicam onu dicem de kendimi bildim bileli sık idrara çıkmam var kum dökme çok mu uzun sürüyor
Fatma0715 Nurcanben serum falan taktılar bol su içmemi söylediler canım suyu çok iç birşeyin kalmaz Allah’ın izniyle birde gece yatarken suyunu bolca iç gece hiç idrara çıkma sabah çık birkaç gün