acarello Merhaba, Özellikle sorum doğum yapan annelere, doğum sonrası bebek anneye verilmeden önce yıkanıyor mu? Yoksa sadece yüzü mü siliniyor? Doktorunuza ya da ebeye özellikle yıkanmamasını söylemiş miydiniz?
aylinpalaa acarello yıkanmadı oğlum bi de 7 gün yoğun bakımda yattı ona rağmen yıkamadılar eve gelince ben yıkamıştım
Aylisss benkosarim aksine hic de iyi olmaz. O kireçli tabakanın bebegin üzerinde kalmasi gerekiyor onu koruyor. 3.günden sonra ve kordon düşünce yıkanıyor.
Beyzanurekici Yıkanmıyor siliniyor ben sezeryan doğum yapmıştım verdiklerinde saçlarında vücudunda kanlar vardı
Fundaaaaa acarello yıkanmıyor canım bebeğin yıkanmamalı daha iyi üstündeki o katman bebeği sıcak tutuyor bir süre yıkama taraftarı değil doktorlar da ❤️
Bellacaio acarello hayır yıkamazlar. Sadece siliyorlar. Göbek bağı kuruyup düşünce evde yıkıyorsunuz. Sadece istisna bir olay gördüm, arkadaşımın bebeğinin başını yıkamışlar, ebe odada demişti. Bazı bebekler üzerinde verniks ile doğuyor ya sanırım o biraz fazlaymış. Ama hastanede yıkanmıyor komple.
Deletedmom_7 acarello 10 gün önce doğum yaptım yıkanmıyor sadece siliniyor kulaklarında kan bile vardı çocuğun yani yıkanan çocuk öyle olmaz Göbek kordonu düşmeden de yıkamayın diye özellikle zaten uyarıyorlar
1erkekkannesiiii acarello hastanede yıkanmıyor iyice siliyorlar ama benim kuzenim eve gelir gelmez yıkadı çocuklarını 3 çocuğu var hepsini her gün her gün yıkadı. Cok garipsemiştim 🥹 çocuk suyun ıcınde büyüdü zaten suyun içinde bisey olmaz hasta da olmaz diyordu. Ben korkarım heralde göbek bağı düşene kadar yıkamam diye düşünüyorum
elifuslu1002 acarello canım cildindeki beyaz bir tabaka olur illaki bu çocuğu koruyor daha sağlıklı oluyor diye yıkanmıyor genelde normal siliniyor ama 2 3 hafta sonra kendiniz göbeğine şu degdirmemek şartıyla yikaya bilirsiniz göbek bağı için sıkıntılı yıkamak enfeksiyon kapma ihtimali var
zty0206 acarello yıkama olmuyor sadece siliyor zaten doktor seni taburcu ederken göbek bağı düşsün öyle banyo yaptırın diyor bağzı büyükler yıka eve gelince diyor ama ben yıkamadım göbek bağı düştü sonra duşunu aldırdım
Zulubik acarello yıkanmadi, silindi. 2 hafta yoğun bakımda yattı kızım. Sanırım. 3. Gün filan yikamislar