N1er22min55 glcanjsjskdldl kuzum bu kan hesabıyla yapılıyo kadının kanı tazedırse kız erkeyın kanı tazedırse erkek doguyo men kendımede hasabladım bende ıkı oglandı ucuncu de erkek cıkıyo
Azra45_nur N1er22min55 ya demekki 3 kızdan sonra erkek mi olacak rabbim sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin kız erkek farketmiyo ama insan ikisinide istiyo çok ama çok teşekkür ederim 🤗 ❣️
Azra45_nur N1er22min55 amin ablacım amin inan bende şuan çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin kız erkek ne olursa olsun benim canım onlar rabbim seni ailene bağışlasın beni inan çok sevindirdin ❣️🙏
N1er22min55 Azra45_nur canım ya cok sevınırım bende senın Allah konlunce versın ınsallah senınrabbın sevındırsın bende mutlu olurum ❤️❤️❤️🙏🏻
Beyhan_30 N1er22min55 çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıklı olsun ama bir tane oğlum var gönlüm kızdan yana❤️
gulsumozree Rubycikolatam yaa masallah canim allah saglikli bir srkilde kucagina almayi nasip eder insallah ❤️
DilekYasar N1er22min55 9 haftalık hamileyim banada tahminde bulunur musun❤️ Eşimin 03.09.1992 Benim 23.07.1995