minnakbebem Ben daha 7 haftalığım ama göğüslerim büyüyor ve şekli değişiyor sarkmasını hiç istemiyorum ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. Evde rahat olması için de sütyen kullanmıyorum bu arada.
sunmomy minnakbebem hep cok dik iri göğüslerim vardı cok güvenirdim sarkmayacak sanırdıö m genelde duştan sonra soğuk su tutardım, 16 haftalık hamileyim deli gibi sarktı mahfoldu ve elimden hiçbirşey gelmiyor
Nis minnakbebem toparlayacı sütyen kullan canm dogumdan sonra emdikce daha cok sarkıyo genelde anneler rahat olması icin bez styen kullanıyo ama onlarda etki etmiyo trendyoldan toparlayıcı sütyen almstım oda bez dolgusuz ama yapısal olarak emzrenn anne sütyen den farklı sıkılastrıcı sporda yapabilirsin tabi bu dogumdan sonra olur dedgm gibi emdikce sarktıgı icin suan yapsanda fayda etmez
beyzzsenturkk minnakbebem yarım atlet tarzı rahat ama toplayan bir sey kullanın bende bir süredir sütyen kullanmıyorum sadece dısarı cıkarken evde sarkmaması icin yarım atlet tarzı seyler giyiyorum cok rahat oluyor gece bile
mhrmom minnakbebem sarkma için tek çare estetik o da maliyetli, onun haricinde kaçış yok😂😂 kendini öyle de sevmeye bak😊
Mer93 minnakbebem şimdi yine iyi emzirmeyi bırakınca tamamen salıyor :) rahat bi sütyenle dur en azından biraz yardımcı olur çok rahatsız olursan bi ameliyatla çözersin dert etme ama bana sorarsan o bile çok güzel anne oluyosun bi can taşıysun ve sonra sütünle ona bakıyosun bunlar güzel şeyler tek çocuklarımız iyi olsun da varsın sarksın :)
Deletedmom_110 minnakbebem sütyen kullanmıyorsan evde büstiyer tarzı rahat edebileceğin bişeyler giyebilirsin
Kubra_miray_szr minnakbebem benimde ilk kızımın doğumundan sonra sarktı ve 7 sene geçti aradan ikinci bebeğim oldu hala aynı duruyor malasef elden bisey gelmiyor 🤗🤗
KayraVeAnnesi_06 minnakbebem Sürekli sütyen takıyorum , ama hamilelikten beri değil ben oldum olası çıkarmam büyüdüler ama hiçnirşey olmadı
Mavilipembeli minnakbebem doğup emzirme sürecin bitene kadar büyük kalıyorlar. Sütten kesip göğsün küçülünce cıvık ve çok yumuşak oluyor aşşağya doğru iniyor daha kötü duruyor 😂 şuan benimki öyle
minnakbebem Hepinize çok teşekkür ederim normalde bende evlenmeden önce hep sütyen kullanırdım evlendikten sonra evde saldım biraz rahatlığa da alışınca o yüzden kullanmıyorum ama kullanmam gerekiyor haklısınız bunun tek doğal çözümü sütyen giymek 🤦🏻♀️😒