Aegean Kızlaaaar ilk gebeliğim ve 9.haftadayız. Çin takvimi Rus takvimi Japon takvimi Maya takvimi hepsine baktım hepsinde kız çıkıyor böyle bi tesadüf var mı ya ? Söylediğim herkes şok oluyor🙈
Eldgrn Aegean hepsinde erkek çıktı kızım oluyor sana buluyorduk ama yinede denemek istemiştim zaten iki sık var şansa birilerin tutar illaki benim tutmadı
Nutelllaa Aegean benimkide hepsi kız kan yenilemede dahil doktorum kız gibi dedi 1 haftaya tekrar gidicem bakalım ❤️
Aegean Nazli777 Canım internete japon takvimi yazarsan çıkıyor, diğerlerini de aynı şekilde yazarsan hesaplama yerleri çıkıyor:))
E-l-a Aegean sizden gördükten sonda bende bütün takvimleri denedım ve hepsınde cinsiyet kız çıktııı 🤗🤗😍 İnşallah doğruluk payı vardır yaa
Aegean E-l-a Yaa hadi bakalım benim gibi biri daha çıktı sevindimm😍 Eşim bi anda bütün takvimlere inanmaya başladı kız çıktı diye 😁 Senin kaç hafta? Benden ilerdeysen heyecanla bekliyorum sonucu
aframoms13 Aegean benimde hepsinde kız çıkmıştı ve kızım oluyor normalde böyle şeylere inanmam ama bende tuttu :)
Aegean aframoms13 Yaaa böyle duyunca daha da heyecanlanıyorum🤩 Hangisi olursa olsun ben çok sevinirim ama takvimler kız diyince insan odaklanıyor hemen