Çok zor oldu ama sonucu gerçekten çok güzel.Doktor son kontrolde kilosunu söylememişti bana ve ben en fazla 3.5 kg bir bebek doğuracağım sanıyordum.Sancı süreci ıkınma süreci ,el ve ayaklarımdaki aşırı ödem ve çok fazla dikişle noktaladığım doğumumun üstünden 9 gün geçmiş bile 🥹 hamilelik bitmeyecek mide sorunlarından kurtulamayacağım sanıyordum.Çok şükür sağlıkla kucakladım yavrumu, rabbim o darda koymasın kimseyi herkese sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 9 aylık sürecin geçici olduğunu unutmayın.Zaman zaman canınız sıkılır,kimseyi görmek istemezsiniz,yerinizden bile kalkmak istemezsiniz.Kocanızı görmek istemeyebilirsiniz.Her duygunuz geçici hamileliğin tadını çıkarın gitsin.Eğer bir sorun yoksa tüm çektiğim sıkıntılara rağmen herkese normal doğumu tavsiye ederim.Sadece imkan varsa özelde normal doğum daha konforlu oluyordur.Devlet hastanesinde maalesef bir konfor söz konusu değil yinede sağolsun ebeler onları yormak istemediğimi anlayınca azarlama gibi şeylere girmediler.Tabiki öncelik bebek ve sizin sağlınız.Lakin herşeyin iyice sunileştiği günümüzde böyle bir mucizeye doğal yolla sahip olmak inanın harika 🥰 merak ettiğiniz aklıma takılıyor dediğiniz herşeye cevap vermek isterim 😊