alu03 gucluanne80 valla canım yorumları okudum hepsini sma sanırım bi tek ben seninle aynı şeyi yaşadım. Adetime on güm kala kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı oluştu aşırı uykum geliyordu hep halsizdim ve sağ göğsüm ağrımaya başladı. Ve dedim ki ben hamileyim. Herkes bana heveslenme dedi bunlar adet belirtisi dedi. Bende hayır adetime on güm var bence hamileyim görceksinşz diyordum ben vücudumu tanıyorum diyordum. Test yapıcaktım ama etrafımda o kadar olumsuz konuşan insan vardı ki herkes bekle deyince bekledim. Tabi en fazla 3 güm bekledim. Adetimin geçmesini asla beklemedim. Ve gittim kan testi yaptım. Adetime 7 gün kala hamile olduğumu kesinleştirdim şu an 12 haftalık hamileyim darısı senin başına inşallah 🙏🏻
gucluanne80 alu03 yaa hayırlı olsun ben de ilk gebeliğimi adetten bir hafta önce öğrenmiştim onda göğsümde acı gerginlik olmuştu şu an öyle birşey yok iştahım açıldı mesela sürekli yemek yemek istiyorum. Kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum 6 ay oldu işte bende hevesleniyorum napim
Kivircikkuala Kızlar sizce gebelik var mı bat 28 Eylül Son konuma da bakabilir misiniz kuruma mı gebelik mi diye açmıştım yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸🙏🏻
Meliko gucluanne80 vücuttaki ufak bir enfeksiyon ya da mental olarak öyle hissetmek istediğin içinde oluyor olabilir bende de resmen turlu aşeriyordum vs böyle kesin hamileyim dediğimde değilmişim meğer kendini şartladığın için oluyor yani en azından bende öyle olmuştu ve en erken belirti döllenmeden 10 gün sonra olur oda adetinin 20-25. Gününe tekabül eder
Limonzeytin gucluanne80 bu belirtileri demeniz için en az 7 hftalk ve fazlası olmanz lazım. Ayrıca pııtpıt atma olayıda en erken 18den itibaren olur. Pskljk olmş siznkisi belrti aramayın strese girmeyn gönlnzce olsn. Adt olmazsanz kan verin net sonç olr
2prensesannesiiii Limonzeytin rahmin içinde bişey oluştuğu için rahim kasılıyor göz seyirmesi gibi tıpkı herkes yaşamayabilir bende olmuştu önce ki gebeliğimde bu gebelikte de oldu 🙏🏻 Bebek değil tabiki rahim kasıldığı için oluyor 🥰
2prensesannesiiii gucluanne80 o dediğin seyirme rahim kasılıyor içinde bişey oluştuğu için bende olmuştu titreme göz seyirmesi gibi inşallah gebeliktendir sizinki de💓🙏🏻
gucluanne80 2prensesannesiiii ay allahım hadi inşallah ya aminn aminn çok teşekkür ederim bekleteceğim testi erken de yapmak istemiyorum bakalım 💓😍
2prensesannesiiii gucluanne80 ama bunu sadece gebeliğe yoramayız bi çok sebebi var sizinki gebeliktendir inşallah güzel haberlerle gelirsiniz buraya inşallah 🙏🏻 💓🌟🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Smyye_ogretmn Ayy bebeğim benimde 4 Ekim bu ay umutluyum su an hiç bir şey hissettiğim yok hissetsemde hiç bebeğe yormamaya çalışıyorum ama olmuyor aklım hep orda bakalım nasip insllah bu ay gelir bebisler
gucluanne80 Smyye_ogretmn ya benim de aklım ordaaaaa 🙈🙈 ay allahım hepimizin ki sağlıklı ve hayırlı bir şekilde olsun aminnnnn amin
cennetinsusu gucluanne80 Benim adetime 2 hafta kala aşırı kasık ağrısı olmuştu. O zamana kadar kasık ağrısı nedir bilmiyordum yani. Adet olmam gereken gün minicik tutunma kanaması geldi. Ondan sonrası yok. 2 gün bekleyip test yapmıştım. Sonuç pozitifti. Zaten kasık ağrısı olunca şüphelenmiştim. Şüphemde haklı çıktım. Hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻👼🏻💕
gucluanne80 cennetinsusu ay ağzınızdan bal damlamış tam 10 gün var ve kasıklarım sızlıyor özellikle sol tarafım adet olcak gibi karnımda da gaz var gibi falan bişey yok ama. Göğsünüzde hassasiyet olmuş muydu bende şu an hiç birşey yok da bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama daha erken biliyorum öyle yaptım dayanamadığımdan işte
cennetinsusu gucluanne80 İlk gebeliğim inanın 4 yaşında şimdi kızım göğüs hassasiyeti var mıydı hatırlayamadım. Ama bugün öğrendim 2. Bebeğime hamileyim şimdikinde ağrım sızım olmadı mesela göğüs hassasiyeti ve biraz gaz problemi var. Arada bir sırt ağrım oluyor. Birde sürekli tansiyonum düşüyor. ☺️ Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla nasip etsin. İnşallah vardır 🤲🏻❤️
gucluanne80 cennetinsusu yaaa hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza kaçıncı günde öğrendiniz kan mı idrar testi mi vallahi kaldı 8 gün 😅 inşallah allahım hayırlısı ile vardır ya
gucluanne80 cennetinsusu benim şu an kasık ağrım bel ağrım geçti uyku halim de biraz azaldı sırt ağrısı bendede oluyor şu ara ama göğüs hassasiyetim hiç yokkk akıntım var