Alptkn1 şuan ikinci bebeğime hamileyim. Ben de çok çok korkmuştum ama şuan ikinci bebeğimi de normal doğurmak istiyorum, doktoruna vajinismusum dersen zaten daha hassas davranacaktırlar. Tabi ben ilk doğumu devlet de yaptığım İçin bana zindan gibiydi herşey. Genelde devlet de sancı odasında 50 kere bakarlar açılma var mı diye bana 10 kere bakmamışlardır. Beni doğum dan ziyade dikiş olayı çok yordu dikiş attırmam 3 saat sürdü😁 kaç tane doktor değişti bilmiyorum, doğumu yapan doktorun beline çatalı vurdum 🤦♀️ Bana sakın bir daha çocuk yapma diye bağırarak gitti, sonra biri geldi söyledim böyle böyle diye sağolsun konuşarak sakinleştirecek dikti ama yarısında işi çıktı gitti, sonra o ilk doğumu yaptıran geldi. “Bana bak zaten çoğu bitmiş hemen dikip kapatıcam rahat dur “ dedi 😁 tabi ben durur muyum ? Hayır 🤦♀️
Yine gitti bu sinirlendi, sonra başka bir asistan geldi o dikti. 3 saat sürmesi normaldir sanırım 🫠 korkma,Allah onun sabrının gücünü bir şekilde veriyor, açıklık kontrol edecekleri zaman birinin elini tutmak iste ben hep böyle yaptım sağolsunlar çoğu tutabilirsin diyor. Ama ah ettim ikinci çocuğumu devlet de doğurmucam diye, şimdi özel hastaneye gidiyorum. İnşallah daha güzel daha sakin geçer benim için de ☺️