Esesesssss Puset minderi pusette varsa ayriyeten almak gerekiyor mu herkes örtüsü minderi beraber alıyor kafam karisti ?
OksijenliSu Esesesssss Eğer puset, minderi ile beraber ise ekstradan minder almaya gerek yok. Ama güzel görünmesi için ince olanlardan alabilirsin eğer istersen.
Sedaaa95 Esesesssss bende merak ediyorum. Bebek iki büklüm olur sanki içine çökük puset gibi geliyor. Minder alacağım gibi o yüzden 🙄
Elisam123 Esesesssss ben puseti çok fazla kullandım evin içinde bile o yüzden 3 tane miderimiz vardı bazen kirlenince hemen temiziyle değiştirmek büyük kolaylık oluyordu
Nnuurr Sedaaa95 İki büklüm olma sebebi bebeğin kendini anne karnında hissetmesi içinmiş Gerçekten iki büklüm duruyor ben öyle görünce üzülüyorum sanki bir yeri ağrıyacakmış gibi geliyor🤷🏻♀️
Kubraurganalper Sedaaa95 bende pusey içerisine bel desteği aldm kızım da kullanmamştm ama bunda puset alır almaz bel desteği aldm içerisine hepsiburada da babyjem in 70 tl idi en son
nnnaaz Aldığım pusetin minderi varmış ama extradanda aldım bir minder, arabanınki çok ince geliyor gözüme imkan varsa yumuşak yumuşak yatsın diye extra aldığımı kullanıcam. Biraz büyüyünce inceye geçerim yada onu arabaya koyarım sürekli değiştirmemek için
tazeanneveminigi Burda ben de çok yorumları okumuştum. Şunu diyenler oldu doktor pusette minder görünce çıkarttı vs diye. Daha sağlıklıymiş sanırım. asıl olmasi gereken üretildiği seklindeymis. Çocuk zaten anne karnında o şekilde duruyormuş ama bizlerin içi rahat etmiyor maalesef 😢
Bayancorek Esesesssss Bizde yetersiz geldi. Ekstra minder aldım. Hatta doktor görünce bu çocuk rahat değil iki büklüm dedi. Daha sonra düzelttik, düz dursun beli dedi. Bence gerekli. Artık daha rahat duruyor.
Minnacksevdack Esesesssss babynest seti almıştım onda vardı minder. Ama bir işe yaramadı. Belki kalındı ondan. 🤷🏻♀️