Ben tekmeyi az önce 19. haftamda (19+3) te hissettim. Çok garip bir duygu gerçekten çok duygusal bir an… Ben bu ana sokakta alelade bir anda şahit olmadığım için çok mutluyum. Bana anlatılan gibi yaşamadım hiç, baya baya tekme gibi hisssettim. Bana anlatılan içinden bir şey kayıyormuş gibi hissetmekti, ama ben hiç kayma falan gibi hissetmedim, aslında dün ilk tekmeyi yedim :)) fakat ben onun tekme olduguna inanamadım çünkü hem çok güçlü bi tekme idi hem de bana içimden bir şey kayacak gibi olduğu söylenmişti. ama bugün otururken yine aynı şekilde karnımın sağından bir itiş geldi, inanamadım.. bu gerçek olabilir mi ya dedim kendi kendime.. ve ben de karşılık vererek onu ittim 2-3 parmagımla karnıma ard arda birkaç kez bastırdım, içimden de '‘eğer bu gaz değil de bebeğimin hareketiyse cevap versin’' diye geçiriyordum, ben bastırınca hemen 2 saniye içinde dönüş yaptı ve beni tekrar itti, işte o an anladım ki oğlum dünden beri beni tekmeliyor, aşırı duygulandım, gözlerim doldu çok başka bir hismiş gerçekten, ilk tekmenin bağlayıcı bir gücü var bence..
sizde nasıl olmuştu? tekme gibi mi hissettiniz yani içinizden bir şey itti mi yoksa kayıp gitme/kelebek hissi tarzı şeyler miydi?