MeltemEA Merhaba günaydın hanımlar 🌺İstanbul Ataşehir medicana hastanesinde doktora giden ,orda doğum yapmış olan var mı?
mysweetbabyy MeltemEA takip edeyim benim eski doktorum oraya gecti bi buçuk sene önce ama hastane hakkında bilgim yok
Zyinat MeltemEA merhaba başka hangi hastaneyi düşünüyorsunuz ? Bende Ataşehir Ümraniye taraflardan iyi doktor ve hastane arıyorum doğum için ,
MeltemEA mysweetbabyy bende Fatih Şanlıkana başladım,genel anlamda memnunum ama hastanede doğum tecrübesi olan varmı bunu merak ediyorum
mysweetbabyy MeltemEA fatih hocayı da biliyorum ahmet hocanın öğrencisi iyidir kendisi insan olarakta hekim olsrakda
MeltemEA mysweetbabyy evet gerçekten insan olarakta hekim olarakta iyi bir insan.Ama tabi insan doğum nasıldır hastane nasıldır merak edyor tecrübe dinlemek istiyor
MeltemEA Kubraaap Allah bir avazda kurtarsın 😊sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum.Funda hocayıda gördüm evet ama fatih hocaya başlamış bulundum.Siz memnunmusunuz?Doğumundan sonra tecrübelerini dinlemek isterim.
Nesrinnnnn Kubraaap doğum ücreti ne kadar acaba doğum yapacağınız için bilirsiniz diye sormak istedim
Love13 Kubraaap merhaba doğum yaptınız mı acaba bende funda öztürke gidiyorum da doğumunuz süreciniz falan nasıl geçti memnun kaldınız mı acaba 🙈
Kubraaap MeltemEA cok memnunum cok ilgili bir doktor, ben cok normal diye direndim ama maalesef bebek iri diye sezeryana alinacagim haftaya :(
Nesrinnnnn Kubraaap teşekkür ederim cevabın için demekki zam gelmemiş ben zam gelicek diye çok korkuyorum malum Türkiye şartları 😅
Nesrinnnnn Yucel_C bende ona gidiyorum bu kadar güzel bir doktor olamaz. Her anımda yanımdaydı bu hamilelik sürecimde 🤗
MeltemEA Nesrinnnnn ben geçen hafta fiyat almıştım hastaneden, 14 bin normal doğum 16 bin sezaryandı .Epidural veya spinal hariç onlarada extra fiyat verdiler .