Perihan2727 Merhaba kızlar şuan 26+6dayım doktor olumsuz bir durum görünmüyor dedi. Ama gelecek haftalarda konuşuruz dedi. Benim gibi olup zamanında doğum yapan var mı 🥰
Der_0 Perihan2727 bende çift rahimliyim 27+5 bizimde başlarda düşük riskimiz vardı şimdi erken doğum riski var ama çok şükür şu an bir sıkıntı yok inşallah devam eder
Perihan2727 Nurgul_nurgul yaa maşallah ne güzel Allah bağışlasın 🙏🏻💙 Bunu duyduğuma çok sevindim inşallah darısı bize inşallah 🥰
Perihan2727 Der_0 Bende düşük yaşadım ama rahim kaynaklı değil pıhtılaşma bozukluğundan dolayıydı. Doktor hiçbir şey demedi olumsuz ama benim aklıma takılıyor bu çift rahim olayı. Umarım bizde zamanında kavuşuruz bebişlerimize 🙏🏻💙
Der_0 Perihan2727 bende bir düşük yaptım şu an erken doğum riskimiz var çift rahim çok zor ya düşük tehlikesi kanama erken doğum iğne vuruluyorum ben başından beri inşallah sağ Salim kucağımıza alırız❤️ 🙏🏻
Der_0 Perihan2727 benim arkadaşımda bizim gibi çift rahimli Hamileyken hamile kalmıştı çok çok zor bi durum yani binde bir görülen bir şey zaten
Perihan2727 Der_0 Yaa inşallah hiçbir sıkıntı olmadan atlatırız bugünleri 🙏🏻 Ben hiçbir şey kullanmıyorum bakalım nasıl olacak
Der_0 Perihan2727 bende kan pıhtılaşması yok doktor çift rahim demeden önce pıhtılaşma sanmıştık corasprin vermişti çift rahim öğrenince hemen kesti corasprini
Perihan2727 Der_0 Doğrudur valla ben gen testleri verdim ama baya bi onların sonucunda anlaşıldı. Yani hem çift rahim hemde pıhtılaşma bozukluğu var. İnşallah sorunsuz gelir bebeklerimiz her şeye rağmen 🙏🏻🥰