mavininhertonuu Kızlar bişey sorucam erken suyu gelenler nasıl bi gelmeydi 26 haftalığız hep akıntım olur ama beyaz olurdu bu sabah bişey hissettim ceviz kadar ıslanmış çamaşırım su gibi ama akıntı gibi değildi nolur bi aydınlatır mısınız doktoru da hemen darlamak istemiyorum
Deletedmom_7 mavininhertonuu su gelince devamlı azar azar gelmeye devam eder durduramazsınız sizde öyle mi
Bebeginehasret mavininhertonuu benm ilk gebeligimde sizinti halinde geliyomus bende fazlaligindan anladm cok ozur dileyerek diyorum sprem gibi ne tamamen sivi nede akinti gibi oluyo mutlaka doktorq gitmelisin
minik_koala_ve_annesi mavininhertonuu ablamda oldu ama sizint8 seklindeydi 15 gun hastanede yatti daha sonra 29.haftada dogum oldu suan yegenim 8 yasinda
Deletedmom_110 mavininhertonuu canım su geldiğinde anlamaman imkansız akıntı gibi olmuyor böyle tutamıyorsun idrar gibi akıyor ılık ılık oluyo bence su değildir gelen
mavininhertonuu Deletedmom_110 Çok mu gelir az geldi çünkü ama burda da çok okuyunca korktum biran ya, kendiliğinden aktı akıntı gibi aktı ama ben beyaz akıntıya da hissederim
Babytwo2 Deletedmom_110 bazen kesede küçücük bir delik olursa özellikle kesenin üst kısmında olursa maalesef bu şekilde az az gelebiliyor . Her zaman aniden boşalmıyor. Su gelmesi benim de en büyük korkum çünkü ilk doğumum bu yüzden erken olmuştu.
mavininhertonuu Deletedmom_7 bugün farkettim ama takip edicem devamlı geliyo mu diye, suyun iyi falan diyorlardı gittiğimde, burda okumasam yine akıntı der geçerim ama korktum Allah korusun
Deletedmom_7 mavininhertonuu benim suyum geldi öyle doğum yaptım çünkü oradan biliyorum su geldiği zaman akıntıdan daha farklı oluyor zaten onu anlamamanız mümkün değil paçanızdan aşağı bildiğiniz su akıyor ve durduramıyorsunuz yani bazen damla damla geliyor bazen bir anda geliyor Ben de başlangıçta damla damla geldi sonra bir anda boşaldı sonrası malum çocuğumu kucağıma aldım🤗
mavininhertonuu Deletedmom_7 Kaç haftada doğum yaptın benim haftam da çok erken zamanında gelsin inşallah yavrum, ama artarsa acile giderim yada devam ederse
Elibo Deletedmom_7 bakın sizin yasadıgınızda evet su gelmesı ama arkadası yanlıs yonlendırmeyın kese patladıgındaki su gelmesi sizin yasadıgınız durum sızıntı seklinde gelmesi bı arkdas daha post acmıs çamaşırımda ıslaklık ceviz buyuklugunde var akıntımı sumu daha 20 li haftalarda herkes aynı tavsıyeyeı vermıs ama hastaneye gitmiş evet suyu sizmıs kadının bazı insanların ara ara sızıntı seklindede olabiliyor lutfen dikkatli yorum yapalım
Deletedmom_7 mavininhertonuu 39+5 de doğum yaptım. Ben de bir böyle post açmıştım acaba su mu diye o zamanlar sonradan akıntı olduğunu öğrendim. Suyum gelince fark ettim akıntıdan ayırt ediliyor çünkü su gelince durmak bilmiyor ılık ılık akıyor akıntı gibi değil
mavininhertonuu Deletedmom_7 az az gelirmiş sızarmış falan ya öyle bi durum yok o zaman anlaşılır demi sağolasın içimi rahatlattın yinede takip ederim de stres yapmıyım bari
Yasemin2528 mavininhertonuu canım benimde iki gün akıntım oldu öyle senin gibi doktora gittim bişey yok dedi boşuna geldiniz dedi ama siz yine de takip edin olmadı doktora gidin herkesin ki aynı olmuyor sonuçta ama korkutmak istemiyorum asla sadece temkinli olun diye ☺️
Deletedmom_7 mavininhertonuu sızıyor ama paçanızdan aşağı ince ince yani bir de tutamıyorsunuz altınıza kaçırır gibi çişinizi yavaş yavaş yapar gibi. Anlaşılıyor yani ben anladım hemen dedim suyum geldi sonra boşaldı zaten
Sedaduru mavininhertonuu kuzum eczanelerde amniyotik sıvı peti oluyormuş onunla öğreniyormuşsun su mu yoksa akıntı mı olduğunu
Cnnyldz Bende 26 haftalığım. Dün bu şüpheyle acile gittim. Benimde suya benzer cok akıntım vardı gün içerisinde ¾ kere tekrarlayınca korktum gittim ama çok şükür suyu değilmiş gelen. Benim erken doğum riskimde var 1 parmak açılma ve serviks kısalığı var. Bebeğin kesesi su an sarkmıs durumda o yüzden sürekli suyum gelecek diye psikolojim bozuldu 😣
mavininhertonuu Cnnyldz Valla bende burda okudukça daha çok takar oldum kafaya, bilmediğim birşey bide, iyi falan diyolardı gittiğimde ama şuanda karnım ağrıyo psikolojik galiba 🤦🏻♀️ sabah bi geldi sonra gelmedi bidaha gelmesini bekliyim bari inşallah gelmez de
Babytwo2 Cnnyldz bend e aynı durumdayım . Serklajım ve erken doğum riskim var daha önceki gebeliğim su gelmesiyle 30 haftada doğum oldu o yüzden ekstra hassas olduğum korktupum bi mevzu 😔birde burda çok okuyoruz tümden sıyırdım ben galiba . Günümün yarısı küloduma bakmakla geçiyor diye düşündüm bugün 😂
mavininhertonuu Bebeginehasret su gibi sadece su aktı sanki hissettim ama ceviz büyüklüğünde yuvarlak yani az baya ama sperm gibi yoğunluğu da yok rengi de yok normal su gibiydi
Babytwo2 Bebeginehasret ben bu şekilde bi akıntıyı her gün yaşıyorum ama 🥺 progestan fitile bağlıyordum ben 😔 sabahları oluyor daha çok
mavininhertonuu Yasemin2528 Su gibi miydi, karnım ağrımaya başladı bide stres yaptım galiba ama beklicem bidaha gelir mi gelmez mi seninki de su muydu sadece bide çok mu geldi az mı