KumsAlyaa Aslan04 12+5 benimde seninle aynı haftayız 11+4 de ikili taramam yapıldı benim devlette Allah nasip ederse pazartesi 13+1 de özele gidicem hayırlısı ile inş cinsiyet öğrenirim
Misketlimonum KumsAlyaa 13+1 daha erken değil mi öğrenmek için 15 üstü netleşir diye dinledim çoğu doktordan
tazecikannee Bende 11+1 deyim şuan doktora 2 hafta sonra gidicem ikili tarama için ama yapmıcam insanı üzüyorlar gerçeklik payıda yok zaten sadece muyane olucam cinsiyeti merak ediyorum 13 haftada belki söylerler
elifcicek_07 tazecikannee ikili tarama nedir niçin üzüyorlar acaba. Bilmediğim için soruyorum henüz bu bilgileri tecrübe edemedik çünkü
KumsAlyaa Misketlimonum özele gidicem ha canım genelde 12 haftada tahmin ediyorlar değişmiyor diye biliyorum devlette söylemiyorlar o yüzden özelde şansımı deniyicem
KumsAlyaa Misketlimonum Bebeğin pozisyonu uygunsa genelde söylüyorlarmış arkadaşımın bebeğine 12. Haftada kız dediler değişmedi
tazecikannee elifcicek_07 yok down sendromlu yok kolu bacağı yok diolar zaten bu ikili tarama kesin netliği olmayan bişey etrafımda bikaç kişide duydum ama sapasağlam doğdu bebekleri bende yapmıcam bişey olsa da zaten doğurcam aldırmak gibi bişey olmaz insanı üzüyorlar gerçekten bence sizde yapmayın sadece muyane olup bebeğin iyi mi bakmanız yeterli tabii bunlar benim fikrim siz bilirsiniz
elifcicek_07 tazecikannee abimin eşi memorial e gidiyordu 2019 da o zaman da yengeme ensesi kalın mı demişler bişey demişler çocuk down sendromlu demişler burdan İngiltere’ye test gönderdi abim gil yengem 1 hafta ağlamaktan helak olmuştu kadıncağız test sonuçları geldi hiç birşey yokmuş
tazecikannee elifcicek_07 hımmm doğrudur ama tabii siz bilirsiniz benim fikrim ben yapmıcam üzülüp bebeğe bişey olsun istemiyorum öle yada böle doğurcam inşallah Allah izin verirse detaylı ultrason vs bunları yaparım ama ikili taramaya inanmıyorum