BeyzaBetl Allahım 39derece ateş idrar yolu enfeksiyonu kanda idrarla acile gidiyorum hiç bir şey yapmadan sadece parol hap verilip eve geliyorm hemde doktorun karşısında inim inim inlerken’ çıldırmamak elde deil..
Hemsireanne35 BeyzaBetl hamile olduğunuz için size başka bir tedavi uygulayamaz acil dr ları. Kadın doğum doktorunuza gittiğinizde size uygun olan bi antibiyotik verecektir. Ancak ağrı kesici başka birşey yapamazlar malesef.
EbrarBulut BeyzaBetl bende 36 haftalık hamıleyım ıkı gün önce aynı şikayet ten gittim ilaç verdi elhamdulillah yanmam ve idrarda kan bitti bence kendi doktorunuza gidin benim doktorum ilacımı yazdı genel acile sevk etti yüksek enfeksiyon olduğu için onlarda birşey yapmadı zaten bu ilaçları kullanın işte diye gönderdi
NaimeYilmaz Acilde o kadar yapılır zaten. Siz doktorunuza muayne saatınde gıdıceksinz. Acilden size ilaç yazamazlar normal bişey ama göndermelerı yanls tabı en azından kontrol altında tutmak ıcın bıraz yatırablrler atesnde varmı gecmıs olsn cok 🙏