tazecikannee Bana yardımcı olurmusunuz hastaneden hastaneye değişir mi şuan 11+1deyim 13 haftalıkken gidicem doktora devlette belli olur mu cinsiyeti ilk hamileliğim çok merak ediyorum kız erkek farketmiyor hiç 🌺
Neriman59 tazecikannee devlete hiç gitmedim malesef özelde 11 haftalıkken tahmin etmişti 16 haftada kesinleşti erkek
Semasultan tazecikannee benim özelde. Devam ettiğim doktor 17. Haftada da söylemeyice devlete gitmiştim doktor %60 erkek dedi erkek bebek beklediğim kesinlesti
Kukulikukuli12 tazecikannee Devlet 5-6 ayda önce söylemiyor. Bazıları 21.hafta detaylı ultrason abşle söylemiyor yani ki 13. Hafta hiiiiç söylemezler. Zaten daha erken canım ne bu acele 😄 ben 15. Hafta perinatoloji de öğrendim ama yine emin olamadım bekledim 21 e kadar hep her gittiğim yerde dogru mu dogru mu diye soruyordum 😄
freuze tazecikannee Bebeğinizin pozisyonuna bağlı tamamen ama 13.haftada kesin birşey söylemezler. Yüzde olarak erkeğe veya kıza benziyor diyebilir. Ben özel muayenehaneye gidiyorum. 12 de ve 14 de gittim,göremedik. 16da ancak açtı bacaklarını sıpa :)
Esayser 16 haftalığız henüz sormadım gitmedim biraz daha bekleyeceğim sanırım 18.19 da kesinleşir . İlk tecrübem kız beklerken doğurduktan sonra erkek olduğunu görünce şuan beklemek en mantıklısı geliyor 😅
esmaozdemir76 tazecikannee hastane carketmiyor bebeğin pozisyonu ve canının istemesi lazım.. zira benim ki 25. Haftada gosterdi
dilara1908 tazecikannee Özeldeki cihazlar daha kaliteli olduğu için özelde daha erken öğrenebilirsin diye düşünüyorum canım. Doktor özelde 12. Haftada cinsiyetini söyledi bize. Bebeğin duruş pozisyonuna da bağlı kimi bebek ısrarla kendini göstermiyor 😄 En kötü detaylı da mutlaka söylerler.
Kukulikukuli12 esmaozdemir76 Ozman doktor ile alakalı demek ki 🤷🤭 ben gerci 6.aydan sonra gititm devlete doguma kadar. Ama orda kadınlar konusuyordu söylemiyor falan diye.
girl_boy_annesi tazecikannee ben kızımı 13. Haftada devlette öğrendim ama yalvardım resmen çünkü bacak arasını gördüm bom boştu zaten görünüyor lütfen söyleyin diye ısrar ettim oda iyi tamam %70 kız dedi 16. Haftada netleşmişti
papatyadenis tazecikannee 11.haftada devlete kan vermek için gittiğimde doktor erkek dedi ben hiçbir şey sormadan ilk tahmini devletteki doktor yaptı ve doğru çıktı ☺️
esmaozdemir76 Kukulikukuli12 aynen doktor kaynakli ben şehir hastanesine gidiyorum doktor kaç kere gösterdi bak kapatıyor göremiyorum açsa söyleyeceğim dedi
Mylifeem @tazecikannee devlete gidiyorum 18+3 üm hala söylemedi haftaya randevum var umarım artık söyler
Gzmslmz tazecikannee devlete ne zaman gitsem bizim cihazlarimiz iyi değil goremeyiz vs dediler sadece cinsiyet icin değil 13. Haftama kadar kanama alanim vardi onu bile goremezlermis acil durumum olsa napcaklar bilememistim cinsiyeti de goremediler baska bir devlet hastanesinde 17. Haftamdayken ayni sebeple 🙂
Sinemakty Ben devlette öğrendim 12+5de kız dedi 28 haftadayız halen kız🎀🌸o doktorla alakalı canım devlet özel farketmiyor özele gidilip yanlış tahmin yapılanda çok var..