Htcsrkrt Hanımlar benim migrenim var her reglide migrenim olur test yaptım pozitif çıktı ama endişeliyim bu durumu yaşayan var mı
minigiminannesi03 Htcsrkrt 3 aylık hamileyim migrenim var malesef delirecek noktaya gelesiye ilac içmiyorum icsemde yarım kırıp içiyorum
myangelson Htcsrkrt ben hamile olduğumu bilmeden 2 gün falan çok aşırı şiddetli baş ağrısı çektim üniversite hastanesinde norolojiye gittim kuvvetli bı ağrı kesici yazdı onu içtim 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 🤦🏻♀️😄 nörolojik bir rahatsızlığım var ayriyetten migrenim var ama migren ağrısı değildi o. Onun dışında hamileliğim boyunca hiç başım ağrımadi çok nadir tansiyonum falan çıkınca ağrıdı. doğum yaptım baş ağrılarım geri geldi 🤦🏻♀️
Mrvbnbg2208 Htcsrkrt bende sık migren atağı yasardim 9 haftalık hamileyim bir kere yaşadım sadece bazılarında geçiyormuş bazılarında daha fazla oluyormuş inşallah siz yazmsamazsinız
Htcsrkrt minigiminannesi03 Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da doktor ilk hamileligimde parol icebilisin demişti ama mecbur kalmadıkça içmiyorum bide tam regli dönemim ama daha regli olmadı test yaptım ama pozitif çıktı doktora gitmedim emin değilim acaba hamile miyim değil miyim yoksa test mi yanlış sonuç verdi kafamda deli sorular var 🤣
Htcsrkrt Maşallah hayırla kucağına almışsın çok şükür bende endişeliyim test fotoğrafı ekleyeceğim ama ekleyemiyorum yapamadım
myangelson Htcsrkrt ağrıların şiddeti arttı o yüzden Kasım’da doktoruma muayene olacağım hastalığım ilerlemiş olabilir malesef hamilelikten dolayı çok tedavi ilaç vs gördüm hamileyken ilerlemiş olabilir o yüzden
Htcsrkrt myangelson yaa ne diyeceğim bilemiyorum başın sağ olsun canım rabbim hayırlı bebekler nasip etsin
Uzayyyy Geçmiş olsun canım , bende migren hastasıyım . Çok krizler geçirdim . Hamilelik döneminde sadece parol veriyor doktorlar , serum vs de takmıyorlar . Ben nane yağı kullanıyorum . Geçirmese bile rahatlatıyor . Tavsiye ederim