Nur42 Merhaba bayanlar 18 haftalık hamileyim badem yağının çatlaklara faydası var diyorlar sizce doğrumu kullanmalımıyım bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
Birsenvergili Nur42 doktorum badem yağı önerdi ama daha kullanmaya fırsat olmadı çatlamasını önlüyormuş ama öyle bi bilgi edindim
Edanurusta Nur42 Ben biraz geç başlamıştım kullanmaya bana çok fayda etmedi berki çatlamadan önce kullanasam fayda ederdi. Ama kullanma yaptığını okumuştum internetten bi araştırın
Gozdeerdem Nur42 ben bebek yağı kullandim ama duyduğum kadarıyla badem yaği tüylendirme yapıyor diye biliyorum canım
Nur42 Nurselisahin daha önce doğum yapan ama kullanmayan bir tanıdığım vardı ben kullanmadım ama çok pişmanım cok çatladı görsen korkarsın o yüzden erkenden başla dedi de bende ondan sormak istedim teşekkurler
Nur42 Edanurusta internette kakou yağı bebek yağı diyorlar ama yinede badem yağını kullananları daha çok duydum
Gozdeerdem Nur42 bence riske atma canım daha başka yağlarda kullanabilirsin eğer doğal olsun istiyorum diyorsan