1erkekkannesiiii keşke çabuk geçse ama bana geçmiyor hep bir sorunlar ogrendigimden beri güzel rahat keyifli bi gebelik yaşayamiyrum mayıs sonundan beri evin içinde yatmakla geçiyor herşey yasak dışarı yüzünü kontrole de görüyorum 5.haftamda kan geldi 2 gün hastanede yatış oldu bisi çıkmadı iğneler ilaçlar bi ton sey kullaniyorum 16.hafatays kadar iyi iken yine kan devamı olmayan 1 hafta hastanede yattım rahîm ağzım gevşemiş dikiş atıldı operasyon geçirdim çıktık ordan evde yine yatmaya devam ne güzel giderken çarşamba detaylı da organlar güzel çıktı rahîm ağzım da tamamen kapalı ama bebek birde kilo alması azalmış haftası önceki hafta da geriymis 20+2 olcaktik 19+5fln suyum bi yerden az bi yerden normlmis organlara sevinemeden onları duyunca korktum bu sefer pozisyon vermedi resim veremedi cd var haftaya çağırdı tekrar sık sık kontrol olacaksin seninle goruscez hep şuan erken doğum söz konusu değil ama takip olcaksin dedi tekme hareket vs bile hissetmedim hiç önce zamnlar ekranda yerinde durmuyordu bi an evvel kucağımda görmeyi iple.cekiyorum sorunsuz 😓 hiç kusma da yaşamadım böyle şeylerim olmasa rahat gebelik olcakti bebeğim de erkek